Cæsar wrap

Cæsar wrap
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Lækker opskrift på cæsar wrap med cæsardressing og kylling. Skal aftensmaden stå på wraps med kylling, så prøv disse.

Ingrediensliste

  • 500 g. kyllingebryst
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 1 stk. hjertesalat
  • 0,3 stk. ciabatta
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g. parmesan
  • 8 stk. tortillapandekager
  • salt/peber
  • Dressing

  • 50 g. mayonnaise
  • 80 g. creme fraiche
  • 0,5 stk. økologisk citron
  • 0,5 tsk. dijonsennep
  • 0,5 fed hvidløg
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Opvarm en pande uden fedtstof. Kom bacon på panden og steg til det sprødt og gyldent. Tag det herefter fra på en tallerken.
  2. Imens rengøres kyllingebryst. Sæt panden tilbage på blusset. Steg kyllingen i baconfedtet til det er gennemstegt. Det skal have ca. 7-8 minutter på hver side (afhængig af tykkelse). Krydr med salt og peber undervejs.
  3. Skyl salat og snit på rent skærebræt.
  4. Skær ciabatta i tern, vend i olie, salt, peber og presset hvidløg. Bag enten i ovn ved 180 grader i 15 minutter eller i airfryer ved 170 grader i 10-12 minutter.
  5. Rør mayonnaise, salt, peber, citronsaft, presset hvidløg, dijonsennep og creme fraiche.
  6. Lun tortillapandekager i mikroovn eller ovn.
  7. Nu skal dine wraps samles. Smør tortillapandekage med dressing og kom salat, kylling, bacon og croutoner på. Slut af med at rive parmesan ovenpå og rul den sammen. Server med det samme. Du kan også lave det som byg-selv og så blot anrette alt tilbehøret i skåle og så kan man selv samle.
Bedøm denne ret

Opskrift på cæsar wrap

Vi er hoppet med på trenden med en cæsar wrap! En wrap med kylling, som er inspireret af den ikoniske cæsarsalat. Cæsarsalaten består af hjertesalat, stegt kylling, brødcroutoner og en cæsardressing. Det har vi prøvet at genskabe her, men i en wrap version. Det er så godt og nemt at lave. Så hvis du lige trænger til en pause fra de mexicanske pandekager, så kan vi altså anbefale at lave dine tortillawraps med det her fyld i stedet. Det er wraps med kylling, bacon og dressing. Det går man jo aldrig helt galt i byen med.

Det var i hvert fald et kæmpe hit hos både store og små. Vi serverede det for nogle venner, som heller aldrig havde fået det på denne måde før. Og det er altså bare en god kombination af sprødt, salt og cremet. En vildt god kombination til aftensmaden.

LÆS OGSÅ: Cæsarsalat

Cæsar wrap

Kylling wrap med dressing

Sådan en kylling wrap med dressing er god til både frokost og aftensmad. Man kunne også pakke sådan en wrap i noget folie og så tage med i madpakken. Så ville vi nok undlade brødcroutonerne, da de godt kan blive bløde så. Men så kunne man erstatte med nogle sprøde saltmandler eller lignende, hvis man gerne vil have det sprøde element stadig. Det er sådan en lækker kyllingewrap, hvor du jo også sagtens kan tilføje mere grønt til. Når vi får retter som den her, så serverer vi det faktisk ofte i skåle, så man selv kan samle. Så ville vi lave en skål med kylling, en med bacon osv. Og her kunne man altså sagtens tilføje nogle skåle med andet grønt. Det kunne være agurk, cherrytomater, peberfrugt, majs eller andet.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar