Wraps er også en nem og lækker idé til frokost eller madpakke. Du kan lave wraps med kylling, med laks, med oksekød, med tun, med falafel, med skinke og meget mere. Wraps til madpakken er helt genialt, da wraps sagtens kan spises kolde. Vi plejer at rulle dem sammen og så pakke dem i enten husholdningsfilm eller staniol. Så har du nem og hurtig frokost.

Inspiration til din næste wrap

Wraps er hurtigt blevet en populær måde at lave en anderledes og lækker frokost på, især når det skal gå lidt hurtigere uden at være kedeligt. De fleste wraps laves i tortilla pandekager, som kan købes i de fleste supermarkeder i både fuldkorn og almindelig. Skal det være ekstra sundt, så kan du også lave spidskålwraps, og bruge spidskålen som pandekage og på den måde spare lidt på kalorierne og skrue op for det grønne. Wraps kan laves med stort set alt hvad hjertet begærer. Wraps med kylling eller laks er nok de mest klassiske, men kan også nemt laves med oksekød, falafel, tun eller hvad du ellers lige har derhjemme.

Tortilla wraps

De kan nydes både kolde og varme, så derfor egner wraps sig godt til både frokost, madpakke og også aftensmad. Vi får faktisk ofte wraps om søndagen, da det er en super måde at bruge rester på. Det kan være en rest kylling eller nogle grøntsager fra ugens løb, som trænger til at blive brugt. Mange af disse rester er geniale som fyld i en wrap.

Æggewrap  i stedet for tortilla wraps

En lækker og sund måde at få wraps på er ved at bruge en æggewrap som bund i din wrap. Det kan være i stedet for den sædvanlige omelet eller bare som en nem måde at få brugt de sidste æg, der er tilbage i køleskabet. Æggewrap med spinat og kylling er lækkert til alle dagens måltider og kan nemt tilpasses til dine ønsker. Der er altså ingen undskyldning for ikke at give dette et forsøg. Måske æggewraps med kylling bliver din nye livret. Gå på opdagelse i vores madunivers og find inspiration til din næste wraps opskrift.