Sandwich med broccolibrød og tunsalat Sandwich med broccolibrød og tunsalat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 50 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en sandwich med broccolibrød, tunsalat, syltede rødløg og avocado. En sund sandwich med tun til frokost eller aftensmad. Ingrediensliste Broccolibrød 165 g. broccoli 2 stk. æg 35 g. hvedemel 30 g. havregryn 20 g. parmesan salt/peber 1 spsk. olivenolie Tunsalat 140 g. tun på dåse 1 spsk. mayonnaise 2 spsk. creme fraiche 0,5 tsk. citronsaft salt/peber Andet 30 g. frisk spinat 30 g. syltede rødløg 2 spsk. mayonnaise 0,25 bundt forårsløg Fremgangsmåde Broccolibrød Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Rens broccoli og skær i mindre stykker (du kan bruge både buketterne og stokken). Kom det i en foodprocessor og hak det fint. Tilsæt så de resterende ingredienser og blend videre. Find en bageplade og kom bagepapir på. Pensl bagepapiret med olivenolie. Fordel så ‘dejen’ ud på bagepladen. Fordel ud, så det har en tykkelse på 0,5 cm. Bag i den forvarmet ovn i ca. 25-30 minutter til det er gennembagt og let gylden. Tunsalat og samling Dræn tun (OBS: vægt er angivet i drænet vægt). Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det godt sammen. Juster evt. med mere creme fraiche. Smag evt. til med mere citronsaft, salt og peber. Sæt til side eller på køl, imens du forbereder det resterende. Hak forårsløg fint. Skyl spinat. Skær broccolibrødet ud. Smør med lidt mayonnaise. Kom spinat på, så tunsalat, så avocado skåret i skiver, syltede rødløg og forårsløg. Smør evt. lidt mayonnaise på brødet og luk så sandwichen. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på sandwich med broccolibrød og tunsalat Her får du opskriften på en sund sandwich med broccolibrød med tunsalat, syltede rødløg og avocado. En ekstra grøn frokost eller aftensmad, som mætter godt og som bare smager så lækkert. Det er vores broccolibrød, som her er tryllet om og brugt i en sandwich. Det brød kan bruges til lidt af hvert, blandt andet til en sandwich som her, men også til toast, til burger eller lignende. Men her er det altså brugt i en sund tunsandwich og det smagte så godt. Vi fik den til frokost, men den kan også sagtens spises som aftensmad. Så ville vi nok bare lave to sandwich i stedet for én, hvis det er til aftensmad. Den er fyldt med en hjemmerørt og hurtig tunsalat med creme fraiche og citronsaft. Derudover er den smurt med lidt god mayonnaise, toppet med spinat, tunsalaten, syltede rødløg, forårsløg og syltede rødløg. En simpel kombination som bare altid smager godt. LÆS OGSÅ: Se flere ideer til sund frokost her Sund sandwich med tun Det er en god sund sandwich med tun. Man kan også bare komme tun direkte i, men vi kan godt lide at røre den op med lidt mayonnaise og creme fraiche, så den bliver mere cremet og knap så tør i smagen. Man kunne også sagtens tilføje noget finthakket dild eller purløg til tunsalaten, men det her blev lige en hurtig udgave ud fra hvad vi lige havde i køleskabet, så den blev altså bare helt basic. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.