5 Sommersalater med frugt

Sommeren er her og derfor skal I selvfølgelig forkæles med sommersalater med frugt. Vi elsker at lave vores salater med frugt, da det giver sødme og friskhed til salaterne. Vi elsker især at bruge melon og bær. Man kan nemlig lave så mange lækre kombinationer med frugt og grøntsager.

5 Sommersalater med frugt

5 Sommersalater med frugt

Vi har samlet 5 nemme og lækre sommersalater, som du kan spise til grillmaden eller blot til sommermaden. Så hvis du mangler inspiration til nemme salater, så skal du læse videre her.

Salat med vandmelon, rødløg og feta

Melon og feta 

En simpel, men virkelig lækker sommersalat. Den er med vandmelon, rødløg og fetaost, hvilket er en virkelig smagfuld kombination. Hop ind og find opskriften her. 

Opskrift på spidskålssalat med æbler og mandler

Spidskålssalat med æble og mandler 

Dette er virkelig en favorit! Sprød spidskål blandet med æble, en mild dressing og saltmandler. Den er knasende sprød og så smager den bare fantastisk. Find opskriften her.

sommersalat med vandmelon og bær

Sommersalat med bær 

En simpel, smuk og lækker sommersalat med bær. Den er fyldt med søde sommerbær, melon, spinat og sukkerærter. Du finder opskriften her. 

Opskrift på salat med honningmelon og paprikaristede solsikkekerner

Honningmelon og æble 

En kombination af honningmelon, sprøde æbler og sprøde solsikkekerner, som er ristet på panden. Ristede kerner kan virkelig løfte en salat og lige tilføre et sprødt element. Du finder opskriften her. 

pastasalat med pesto og edamame

Pastasalat med grøn pesto og granatæble

Vi ville også lige inkludere en lidt mere mættende salat, nemlig i form af denne lækre pastasalat med granatæble. Skruerne er vendt i grøn pesto og er blandet med spinat. Du finder opskriften her. 

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Skriv en kommentar