Sommersalat med vandmelon og bær

sommersalat med vandmelon og bær
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker sommersalat med saftig vandmelon og sommerens lækre bær. Den er toppet med ristede pinjekerner, som lige giver det sidste pift.

Ingrediensliste

 • 65 g. frisk spinat
 • 250 g. jordbær
 • 300 g. vandmelon
 • 125 g. hindbær
 • 125 g. blåbær
 • 30 g. pinjekerner
 • 100 g. sukkerærter

Fremgangsmåde

 1. Skyl alle grøntsagerne.
 2. Skær jordbær i kvarte og halver sukkerærter.
 3. Bland alle grøntsagerne.
 4. På en tør pande ristes pinjekerner. Sørg for at ryste panden undervejs, så de ikke bliver sorte med blot ristede.
Bedøm denne ret

En lækker opskrift på en god sommersalat med vandmelon og bær

En god sommersalat med vandmelon og bær skal man ikke undervurdere. Det er vores absolut yndlings salat om sommeren. En frisk salat med bund af spinat toppet med vandmelon, sommerens bær, sukkerærter og ristede pinjekerner.

Det er den ultimative salat til grillmaden eller blot som en god sommerfrokost, evt. med kyllingebryst, laks eller tun til. Vi elsker i hvert fald den her kombination. Og hvis man så serverer en god hjemmelavet dressing til, så bliver det ikke bedre. Og så er den jo så smuk at se på. Man kan ikke undgå at komme i sommerhumør af den!

LÆS OGSÅ: Bønnesalat med feta og tomat

sommersalat med vandmelon og bær

Kan jeg bruge noget andet end pinjekerner?

Vi ved, at pinjekerner både kan være svært at få fat i og til tider kan være ret dyrt. Så derfor kan du selvfølgelig også erstatte det, hvis det er. Vi vil anbefale græskarkerner eller solsikkekerner. Vi ville stadig riste dem på en tør pande, så man virkelig får smagen frem.

Brug andre meloner

Du kan selvfølgelig også bruge andre slags meloner. Du kan blandt andet bruge cantaloupemelon, som er den orange netmelon, honningmelon eller en galiamelon. De smager alle sammen skønne i den her salat.

sommersalat med vandmelon og bær

Brug sommerens bær

Hvis du ikke kan få fat i både jordbær, hindbær og blåbær, så kan du selvfølgelig også bare brug én slags eller to slags. Den her salat ville også være lækker blot med jordbær. Især hvis det er store og søde danske jordbær.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

 1. Hej kunne i ikke lave en app med opskrifter ..så giver man et beløb hver måned eller for et år ,hva det noget i har tænkt på ??vh Susanne

  1. Hej Susanne,

   Det har vi været i fuld gang med det sidste 1,5 år. Den udkommer meget snart 🙂

   Kh

Skriv en kommentar