Pastasalat med grøn pesto og edamamebønner
Forberedelsestid
15 minutterTilberedelsestid
15 minutterSamlet tid
30 minutterBeskrivelse
En nem opskrift på den bedste pastasalat med grøn pesto, edamamebønner og sprøde granatæblekerner. En sund og lækker pastasalat med masser af smag.
Ingrediensliste
- 200 g. fuldkornspastaskruer
- 90 g. grøn pesto
- 200 g. frosne edamamebønner uden bælg
- 50 g. frisk spinat
- 0,5 stk. granatæble
Fremgangsmåde
- Kog pasta efter pakkens anvisning.
- Dræn pasta og lad det køle af.
- Vend pasta i grøn pesto.
- Skyl spinat og hak det groft.
- Pil granatæble, så du får granatæblekernerne ud.
- Vend pasta sammen med edamamebønner, granatæblekerner og frisk spinat. Hvis du synes den virker for “tør”, så kan du tilsætte lidt mere pesto eller et par spsk. olivenolie.
- Sæt på køl indtil servering.
Nem opskrift på pastasalat med grøn pesto og granatæble
En super nem og lækker opskrift på pastasalat med grøn pesto, edamamebønner og sprøde granatæblekerner. Det her er én af vores yndlings pastasalater for tiden! Den er lavet med grove fuldkornspastaskruer, som er vendt i grøn pesto.
Det er en sund pastasalat, som mætter godt og som er god i madpakken. Vi har den ofte med i madpakken, evt. sammen med stykker af kylling. Det er en af de bedste pastasalater, hvis du spørger os!
LÆS OGSÅ: Asiatisk salat
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Kommentarer
kan man bruge granatæbler fra frost ?? og hvis ja hvor meget ca. 🙂
Hej Louise,
Ca. 85 g. 🙂
Kh
Når i skriver 200 gram pasta, er det så før de bliver tilberedt? 🙂
Hej Andrea,
Altid rå vægt 🙂
Kh