Tilmeld nyhedsbrev

Pastasalat med grøn pesto og granatæble

pastasalat med pesto og edamame

Pastasalat med grøn pesto og edamamebønner

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på den bedste pastasalat med grøn pesto, edamamebønner og sprøde granatæblekerner. En sund og lækker pastasalat med masser af smag.

Ingrediensliste

  • 200 g. fuldkornspastaskruer
  • 90 g. grøn pesto
  • 200 g. edamamebønner
  • 50 g. spinat
  • 1/2 granatæble

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  2. Dræn pasta og lad det køle af.
  3. Vend pasta i grøn pesto.
  4. Skyl spinat og hak det groft.
  5. Pil granatæble, så du får granatæblekernerne ud.
  6. Vend pasta sammen med edamamebønner, granatæblekerner og frisk spinat. Hvis du synes den virker for “tør”, så kan du tilsætte lidt mere pesto eller et par spsk. olivenolie.
  7. Sæt på køl indtil servering.

Bedøm denne ret

Nem opskrift på pastasalat med grøn pesto og granatæble

En super nem og lækker opskrift på pastasalat med grøn pesto, edamamebønner og sprøde granatæblekerner. Det her er én af vores yndlings pastasalater for tiden! Den er lavet med grove fuldkornspastaskruer, som er vendt i grøn pesto.

Det er en sund pastasalat, som mætter godt og som er god i madpakken. Vi har den ofte med i madpakken, evt. sammen med stykker af kylling. Det er en af de bedste pastasalater, hvis du spørger os!

LÆS OGSÅ: Asiatisk salat 

pastasalat med pesto pastasalat med pesto og edamame

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven