Pastaret med grøn pesto og stegt kylling Pastaret med grøn pesto og stegt kylling Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på en smagfuld pastaret med grøn pesto og stegt kylling. Én af vores yndlings pastaretter med pesto. Ingrediensliste Pastaret 400 g. kyllingebryst 3 spsk. raps- eller solsikkeolie salt/peber 100 g. cherrytomater 200 g. pasta 60 g. frisk spinat 30 g. parmesan 30 g. pinjekerner Basilikumspesto 1 bundt frisk basilikum 20 g. mandler 25 g. parmesan 2 fed hvidløg 0,5 tsk. salt 1 dl. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Basilikumspesto Hak eller blend alle ingredienserne undtagen olie med en minihakker eller blender. Du opnår en grov pesto med minihakker og en mere fin pesto med blender. Tilsæt olie lidt af gangen, indtil du opnår den konsistens du gerne vil have. Sæt pestoen til side, imens du gør de andre ting klar. Pastaret Varm en pande op uden olie. Tilsæt pinjekerner til panden. Lad dem få farve og lad dem riste til de får en nøddeagtig duft. Tag dem af panden og gem panden til kyllingen. Fjern sener eller eventuelle urenheder fra kyllingebryst. Halver hvert bryst i 2, så de er knap så tykke (så bliver de også færdigstegt hurtigere). Halver cherrytomater og skyl spinat. Kog pasta efter pakkens anvisning. Dræn pasta for vand. Hæld pasta tilbage i gryden. Tilsæt halve cherrytomater, pesto, frisk spinat og revet parmesanost. Rør det hele godt sammen, så osten smelter sammen med pastaen. Smag til med salt og peber. Steg kyllingebryst på en varm pande med olie. Smag til med salt og peber. Server din færdige pasta med den stegte kylling og evt. med lidt revet parmesan på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pastaret med grøn pesto og stegt kylling Her får du en super nem og lækker opskrift på pastaret med grøn pesto og stegt kylling. Det her må være én af vores nye yndlings pastaretter! Fyldt med smag og så den perfekte kombination af pasta, kylling og hjemmelavet pesto. Den er super nem at lave og så er den hjemmelavede pesto altså lige prikken over i’et. Pestoen bliver lavet med udgangspunkt i vores opskrift på basilikumspesto. En pesto fyldt med smag, som passer perfekt til cherrytomater, spinat og de ristede pinjekerner. Hvis du elsker nemme og simple pastaretter, så er denne uden tvivl lige noget for dig! LÆS OGSÅ: Indbagt kylling med butterdej og spinat Pesto pasta med kylling Pesto pasta er så simpel en ret. Pasta, som blot bliver vendt i pesto. Og hvis man så skal gøre det hele lidt bedre, så laver man en hjemmelavet pesto, som vi har gjort her. Du kan dog sagtens bruge en færdiglavet udgave, men vi synes virkelig at det gør hele forskellen her at lave den selv. I stedet for basilikumpesto, så kan du også lave en persillepesto, tomatpesto eller peberfrugtspesto. Mulighederne er mange! Du kan spise denne lækre pastaret som en luksus frokost eller som en sund og mættende aftensmad. Du kan også sagtens udelade kyllingen, da pastaretten i sig selv har så meget smag, at man faktisk næsten ikke behøves den. Du kan også erstatte den med et stykke stegt laks eller en stegt ribeyebøf skåret ud i tynde strimler. Følg også med på de sociale medier Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.
Hejsa. jeg vil prøve at lave denne opskrift, men kan ikke se hvornår pestoen skal tilføjes?🤔 Men det kan godt være det er mig der ikke kan læse🧐🫣 Svar