Todelt mazarinkage med chokoladetrøffel Todelt mazarinkage med chokoladetrøffel Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på en svampet todelt mazarinkage med chokoladetrøffel på toppen. En intens og lækker dessertkage, som smager skønt. Ingrediensliste Mazarinkage 200 g. marcipan 100 g. smør 1 tsk. vaniljesukker 1 knivspids salt 200 g. sukker 3 stk. æg 90 g. hvedemel Chokoladetrøffel 1 ds. kondenseret mælk 400 g. mørk chokolade Pynt 50 g. hvid chokolade Fremgangsmåde Mazarinkage Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Riv marcipan groft. Pisk smør med sukker, vaniljesukker, salt og marcipan, indtil det er luftigt. Tilsæt et æg af gangen og pisk det godt i. Tilsæt til sidst hvedemel og rør det godt i. Hæld dejen i en smurt springform (Ø20 cm). Bag kagen i ovnen i 25-30 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, alt efter hvor kraftig din ovn er. Lav imens din chokoladetrøffel. Chokoladetrøffel Hak chokolade groft. Hæld kondenseret mælk over i en gryde eller en skål, der skal gå i mikroovnen. Varm den kondenserede mælk op under omrøring. Den må ikke koge, så varm den op ved lav varme. Tilsæt chokoladen og lad det smelte sammen til en ensartet masse. Du kan også gøre det i mikroovnen. Kom massen ovenpå din nedkølede kage og stil kagen på køl indtil din chokoladetrøffel har sat sig. Pynt med smeltet hvid chokolade eller server den, som den er. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på todelt mazarinkage med chokoladetrøffel Her får du en super nem og lækker opskrift på en saftig todelt mazarinkage med chokoladetrøffel på toppen. I bunden har du en svampet mazarinkage og på toppen har du en fløjlsblød chokoladetrøffel lavet på kondenseret mælk og mørk chokolade. Det er en rigtig intens kage, som er perfekt at servere som dessertkage. Da det er en ret tung og intens kage, så er et lille stykke nok. Den vil også være rigtig fin at skære ud i små stykker og servere som kagetapas eller på et større kagebord. Vi har pyntet den med lidt smeltet hvid chokolade på toppen, men du kan også sagtens servere den med friske bær og evt. en klat creme fraiche til. LÆS OGSÅ: Todelt chokoladekage med chokoladetrøffel Dessertkage med marcipan Den her kage egner sig perfekt som en dessertkage. Den er intens, lidt tung i det og så er kombinationen af mazarin og chokoladetrøffel bare helt perfekt. Det er sådan en kage, som nærmest smelter på tungen og det elsker vi! Som sagt, så ville det også være super lækkert at servere den sammen med noget frisk frugt. Kan kagen fryses? Ja, du kan sagtens fryse den ned. Så hvis du gerne vil lave den på forhånd eller står med en rest, så kan den altså sagtens fryses. Kan jeg lave den på forhånd? Ja, du kan også sagtens lave den på forhånd. Den er god i 3-4 dage, så du kan sagtens lave den dagen før. Opbevar den på køl godt pakket ned, så den ikke optager smag fra andre madvarer i køleskabet. Hvis du har et køligt rum eller kælder, så kan du også stille den der. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Bruger i 70% mørk chokolade, eller kan man ‘nøjes’ med den billige mørke chokolade på Ca. 50%?☺️ Svar