Pastaret med rejer og fløde

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Opskrift på den bedste pastaret med rejer. Pastaretter er så nem aftensmad, da de oftest kan laves på under 30 minutter. Den her er ikke nogen undtagelse, den er hurtig og nem at lave. Og så smager den bare helt fantastisk! Perfekt at servere som gæstemad, men kan også sagtens bruges som hverdagsmad eller fredagsmad.

Ingrediensliste

  • 2 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 dl. hvidvin
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 1 stk. fiskebouillonterning
  • 300 g. rejer
  • 1 bundt frisk persille
  • 500 g. pasta

Fremgangsmåde

  1. Alle grøntsagerne hakkes fint.
  2. Olie kommes i en varm gryde, hvorefter løg og hvidløg svitses.
  3. Derefter tilsættes rød peber og forårsløg, og det svitses kort.
  4. Herefter tilsættes hvidvin, som simrer i 3-5 minutter (til at alkohol er fordampet).
  5. Fiskeboullionterning smulres i og opløses.
  6. Herefter tilsættes madlavningsfløde, og gryden tages væk fra varmen.
  7. Pastaen koges efter pakkens anvisning.
  8. Dræn pasta (gem evt. lidt pastavand). Vend pasta i. Tilsæt evt. lidt pastavand for at gøre den cremet.
  9. Kort inden servering tilsættes salt, rejer og hakket persille.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på pastaret med rejer og fløde

Her får du opskriften på den absolut bedste pastaret med rejer og fløde. Det er faktisk en ret, som Mathildes kæreste har fundet på og den bliver derfor kaldt rejeret, når vi snakker om den. Det er bare super lækker og nem aftensmad, som vi oftest får som fredagsmad eller weekendmad, når der skal kræses lidt ekstra.

Pastaretter med rejer og fløde er bare en god kombination. Den her indeholder også chili, frisk hvidløg og frisk forårsløg. Jamen, vi kan slet ikke beskrive hvor god og velsmagende den er, man er nødt til at smage den.

LÆS OGSÅ: Foccacia med hvidløg og timian

Pastaret med rejer og fløde

Nem aftensmad med rejer

Pastaretter må siges at være vores absolutte go-to, når aftensmaden bare skal være nem og lækker. Man kan lave så mange lækre retter på få ingredienser og ofte kan det være færdigt på under 30 minutter. Det passer altså perfekt ind i en travl hverdag, hvor man ikke vil gå på kompromis med god mad. Den her omgang egner sig perfekt til en nem aftensmad med rejer.

Du kan også sagtens bytte rejerne ud med tigerrejer, krebsehaler eller vannameirejer. Hvad end du har af krebsdyr, så fungerer det i denne nemme pastaret.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar