Gyoza i fad Gyoza i fad Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 30 minutterSamlet tid 40 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem opskrift på de virale gyoza i fad med grøntsager og rød karry. En lækker omgang one pan gyoza dumplings i ovn.Ingrediensliste 400 g. frosne gyoza 2 stk. pak choi 2 stk. rød peberfrugt 400 ml. kokosmælk 1 spsk. rød karrypasta 1 spsk. sojasauce 1 bundt forårsløg 1 spsk. crispy chiliolie 50 g. saltede peanuts 0,5 bundt frisk koriander 0,5 stk. spidskålLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeOpvarm ovnen til 200 grader varmluft.Imens skylles peberfrugt og pak choi.Skær peberfrugt i grove stykker og del pak choi i kvarte.I et ildfast fad kommes frosne gyoza, peberfrugt og pak choi i.I en skål røres kokosmælk godt sammen med rød karrypasta og sojasauce sammen.Hæld blandingen over gyoza og grøntsager. Dæk fadet med stanniol og kom i ovnen.Efter 20 minutter fjernes stanniol. Bag videre i ca. 10 minutter.Imens skylles og snittes forårsløg og spidskål fint.Hak også peanuts groft.Tag det ildfaste fad ud af ovnen og top nu med crispy chiliolie, forårsløg, peanuts og koriander.Server retten med fintsnittet spidskål.Lås skærmOpskrift på gyoza i fadVi har givet de virale gyoza i fad et forsøg og det skuffede ikke! One pan gyoza, som bages i ovn med rød karry, kokosmælk og grøntsager. Det smagte seriøst så godt og kan serveres med spidskål, ris, nudler eller hvad man ellers lige er til. Der var masser af smag i og forskellige teksturer fra både gyoza og de forskellige grøntsager. Det er også sådan en ret, hvor du kan have de fleste ting på lager og så kan man bare bruge de grøntsager man lige har. Og er man ikke til rød karry, så kan der også bruges panangpaste eller lignende.Vi er vilde med gyoza og laver dem også gerne selv fra bunden. I den her opskrift kan man bruge færdiglavede eller har man tid, så kan man folde en hel masse og så fryse dem ned. Så er det nemt at lave gyoza i fad, da man bare bruger dem direkte fra frost. Hvad enten de er hjemmelavede eller færdigkøbte. Det er genialt til de travle hverdage, hvor tiden måske er knap. Her bruges der bare lige 10 minutter på at gøre det hele klar og så passer det ellers sig selv i ovnen.LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på asiatisk-inspireret mad her Tilbehør til gyoza i fadSom tilbehør til gyoza i fad kan der serveres fintsnittet spidskål, kogte ris eller nudler. De kan også blot spises som de er, som en slags gyozasuppe. Tilbehøret kan også varieres efter årstid og hvor tung retten skal være. Skal den være meget mættende, så ville vi nok servere nogle kogte ris eller lignende til. Skal den være mere let, så er det godt med fintsnittet spidskål.One pan gyozaDe virale one pan gyoza, som har hittet både på Tiktok og Instagram, må du bare prøve. Det er nem og let aftensmad i ovn, som stort set passer sig selv. Man har også mulighed for at tilføje en masse grøntsager til, så det er en god reste-ret, hvor man kan få ryddet ud af grøntsagsrester og lignende.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.