Cookiekage Cookiekage Opskrift til 1020304050 personer Opskrift til 10 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en lækker cookiekage med chokolade. Server din cookiekage med en god vaniljeis og evt. friske sommerbær. Ingrediensliste 160 g. smør 150 g. sukker 100 g. brun farin 1 tsk. vaniljesukker 3 æg 250 g. hvedemel 0,5 tsk. bagepulver 1 knivspids salt 75 g. mørk chokolade 75 g. lys chokolade Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 175 grader varmluft. Tag smør ud i god tid, så det kan blive blødt. Pisk brun farin, sukker, vaniljesukker og blødt smør i ca. 5 minutter med en elpisker. Tilsæt derefter æg og pisk videre. Pisk nu ved middel hastighed og tilsæt hvedemel, bagepulver og salt. Hak chokoladen groft og vend halvdelen i dejen. Kom dejen i et fad eller en form på cirka 25×20 cm beklædt med bagepapir. Drys med det resterende chokolade på toppen og bag kagen i 25-30 minutter. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på cookiekage Her får du opskriften på en stor cookiekage med chokolade, som er helt perfekt som dessert. Server cookiekagen med en god vaniljeis og evt. friske bær som jordbær, hindbær og blåbær ved siden af. Det er så hyggeligt at samles op denne slags dessert. Selve kagen bliver lavet i et ovnfast fad og den består som sagt af cookiedej. I stedet for at lave mange små cookies, så laver vi én stor. Den deles man så op i selskabet. Hvis den deles med familie, så kan man nemt blot spise af selve panden/fadet. Hvis det derimod er en dessert, som du vil servere for gæster, så kan du lade gæsterne øse noget af cookiekagen op på deres tallerkener. Send så blot is og bær rundt efter, så man også kan tage det til desserten. LÆS OGSÅ: Rabarbercrumble Stor småkagekage Det er som sagt blot én stor småkagekage. Det er i hvert fald uden tvivl sådan en slags dessert, som vil falde i god jord hos børn og det yngre publikum. Der er bare noget over at lave noget i en stor version. Du kan desuden sagtens gøre dejen klar, så den blot skal bages lige inden servering. Det er nemlig også en kage, som helst skal serveres lun. Så vent med at bage den til lige inden servering, så er den altså aller bedst. Kan jeg tilføje nødder? Jep, det her er blot en basisopskrift, hvor vi har brugt chokolade. Du kan sagtens udskifte chokolade, bruge lys eller hvid chokolade samt tilsætte hakkede nødder i form af mandler, hasselnødder eller valnødder. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.