Isdessert i glas

Isdessert i glas
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på en lækker isdessert i glas med is, marengs og søde sommerbær. En god sommerdessert, som kan laves på 15 minutter.

Ingrediensliste

  • 250 g. jordbær
  • 200 g. vaniljeis
  • 30 g. kyskager

Fremgangsmåde

  1. Skær jordbær i kvarte.
  2. Skær vaniljeis i små tern.
  3. Anret glas med jordbær, vaniljeis og knuste kyskager. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på isdessert i glas

Her får du opskriften på den bedste isdessert i glas. Vi har taget udgangspunkt i vores opskrift på Eton Mess og nyfortolket den til denne dessert med is i portionsglas. Det er den absolut lækreste kombination af is, marengs og søde bær. En super nem dessert, som samtidig kræver få ingredienser og er hurtig at lave. Det er definitionen på den perfekte sommerdessert.

Vi ville servere desserten en lun sommeraften, som afslutning på en aften med god mad. Den sætter lige det perfekte punktum. Du kan bruge lige præcis det is du har lyst til. Vi kan godt lide det simple i vaniljeis, da det komplimenterer den søde marengs og giver bærrene lov til at skinne igennem. Ellers kan vi også anbefale at bruge sorbetis eller en kombination af flere forskellige slags is.

LÆS OGSÅ: Cheesecake i glas på 15 minutter

Eton mess med is

Isdessert i glas

Det er som sagt vores fortolkning af den klassiske Eton Mess, hvor vi har brugt is i stedet for flødeskum. Det er en dessert, som bestemt ikke bliver dårligere af at blive lavet med is i stedet for. Du kan dog også sagtens stadig lave den med flødeskum og is.

Skal den være ekstra luksuriøs, så kan du også tilsætte chokoladesauce, karamelsauce, jordbærsauce, hakkede nødder eller hakket chokolade til desserten.

Hvilke bær kan jeg bruge? 
Du kan bruge lige præcis de bær du har lyst til. Vi elsker sommerens søde jordbær, men ellers er hindbær, blåbær, brombær, blåbær og ribs også rigtig lækkert deri.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar