Croutoner Brødcroutoner Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse De nemmeste brødcroutoner som kan laves hurtigt og nemt. Der er ikke noget bedre end hjemmelavede sprøde brødcroutoner på en lækker salat eller på en suppe. Ingrediensliste 200 g. franskbrød 5 spsk. olivenolie 1 fed hvidløg salt Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Skær brød i tern. Pres hvidløg og vend det i olivenolien og tilsæt salt. Vend nu olien i brødternene og bag dem i 15 minutter. Vend dem evt. lidt rundt undervejs. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på brødcroutoner Lav hurtigt og nemt croutoner med denne nemme opskrift. Vi bruger ofte brødcroutoner i salater, oven på supper og bare generelt til at have stående på et tapasbord. Det er lækkert sprødt og man kan tilføje lige præcis den smag man ønsker. Vores favorit er med hvidløg og salt. Det passer godt til de fleste salater, blandt andet denne Cæsar salat med sprødstegt kylling. Det er en super god ide at lave lækre hjemmelavede croutoner ud af sine hvedebrødrester. På den måde får du udnyttet brødet og minimerer madspild. De lækre croutoner kan holde sig i mange måneder, da man får lavet dem helt tørre. Du kan bruge et hvidt eller groft franskbrød, der måske er gået hen og blevet en smule tørt. Du kan også sagtens bruge rugbrød, boller eller andet – alt bagværk der er gået hen og blevet lidt trist. Elsker du sprødt topping på dine salater, så skal du prøve denne sprøde rødkålssalat med granatæble, appelsin og sprøde mandler. Et lille tip til dine brødcroutoner En god ide er, at når dit brød bliver trist og tørt, så skæres de i tern og fryses ned. Derved kan du altid tage dem op og have friske og nye croutoner klar på 20 minutter. Så bliver det ikke nemmere. Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.