Tilmeld nyhedsbrev

Cæsar salat

Cæsar salat

Opskrift til 2 serveringer

Forberedelsestid

1 time

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

1 time og 10 minutter

Beskrivelse

Den lækreste opskrift på den traditionelle cæsar salat med sprødstegt kylling, hjemmelavet cæsar dressing, parmesan og ikke mindst hjemmelavede hvidløgsmarinerede brødcroutoner.

Ingrediensliste

Cæsar dressing

 • 2 æggeblommer
 • 4 spsk olivenolie
 • 1/2 fed hvidløg
 • 1/2 tsk. dijonsennep
 • 1,5 spsk. citronsaft
 • Salt/peber
 • 2 spsk. creme fraiche

Andet

Fremgangsmåde

 1. Start med at blende æggeblommer, olivenolie, salt, peber, citronsaft, hvidløg og dijonsennep i en blender til det bliver lyst. Stil det i køleskabet.
 2. Steg nu kylling i lidt fedtstof på panden.
 3. Riv hjertesalat i små stykker.
 4. Vend nu cremefraiche i dressingen og vend derefter salaten deri.
 5. Anret det med det nystegte kylling, parmesan og brødcroutoner.

Bedøm denne ret

En lækker opskrift på en klassisk cæsar salat. Salaten består af sprødt hjertesalat der er vendt i en lækker cæsar dressing med sprødstegt kylling, parmesan og hjemmelavede lækre brødcroutoner.

Salaten vækker ferieminder frem for os, da det altid er er en af de klassiske salater der er på menukortet på ferien. Det er altid en sikker vinder at lave denne klassiske cæsar salat. Denne opskrift på cæsar salat er enkelt og nem, det eneste der tager tid er brødcroutonerne.

Brødcroutonerne har vi her selv lavet en portion af, men hvis det skal gå stærkere, så kan du sagtens købe dem færdiglavede. Vi må dog være ærlige at sige, at dem man køber ikke kan måle sig med en portion hjemmelavede. Hjemmelavede croutoner er nemt at lave og smager virkelig lækkert. Derudover er det en god måde at få brugt sit hvedebrød, så man  minimerer madspild og udnytter det på bedste vis. Croutonerne kan også bruges til meget andet såsom andre salater, til supper eller på tapasbordet.

Elsker du lækre salater, som er sprøde og smager af sommer? Så finder du et kæmpe udvalg under Salater og tilbehør. Blandt andet denne opskrift på Græsk salat med fetaost.

Salaten holder sig ikke god i langtid. Derfor er det vigtigt at man først blander dressingen i salaten kort inden servering. Derudover bliver brødcroutonerne bløde hvis de kommer på for tidligt, så det anbefaler vi at gøre kort inden servering.

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Yeees! Endelig en opskrift ude de der rimelig ulækre ansjoser 🙈🙈🙈 Tak 🙌 Glæder mig til at prøve den.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven