Bruschetta med laks Bruschetta med laks Opskrift til 5101520253035404550 stk. Opskrift til 10 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Lav en omgang bruschetta med laks og avocado som en lille forret eller appetizer. De her bruschetta med røget laks er så nemme at lave. Ingrediensliste 1 stk. ciabatta 3 spsk. raps- eller solsikkeolie salt 100 g. røget laks 0,5 stk. avocado 1 stk. rødløg 0,25 bundt frisk dild 0,5 stk. citron 50 g. creme fraiche Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Skær ciabatta i skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med olie og drys med salt. Bag dem i ovnen til de er gyldne. Vi gav dem cirka 5 minutter, men hold øje med dem efter 3 minutter. Der kan være så stor forskel på hvor kraftig din ovn bager. I mellemtiden skæres laks, avocado og rødløg i små fine tern. Vend det sammen. Hak dild fint og vend det i. Kom lidt citronsaft i og smag til med salt og peber. Når brødene er færdige afkøles de en smules, hvorefter fyldet kommes ovenpå. Læg evt. en lille teske creme fraiche på toppen. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bruschetta med laks De her bruschetta med laks, avocado og friske krydderurter er hurtigt gået hen og er blevet en favorit hos os! De er så nemme at lave og så smager de skønt som en forret, appetizer eller som en del af et tapasbord. De er lavet med røget laks, avocado, rødløg og frisk dild. Det er simpelthen den absolut lækreste kombination! Det kan altså bare noget, når man bruger friske krydderurter i sådan en ret her. Det er altså lige prikken over i’et. Vi har lavet det på ristet ciabattabrød, men i princippet kan du bruge alt slags brød. Vi kan godt lide ciabatta, da det bliver sprødt og samtidig ikke alt for tørt. Ellers kunne det også være godt på noget lækkert surdejsbrød. LÆS OGSÅ: Croissant med hønsesalat Ristet brød med laks og avocado Vi har brugt røget laks i den her opskrift, men du kan også sagtens bruge varmrøget eller koldrøget laks. Røget laks har en god saltet smag, som smager perfekt sammen med den cremet avocado og den friske rødløg. Selve fyldet kan du også lave klar på forhånd, så du blot skal riste brødet og anrette lige inden servering. I stedet for rødløg, så kan du også bruge almindelig løg, skalotteløg eller forårsløg. Og i stedet for dild, så kan du også bruge frisk persille eller purløg. Det er én af de der retter, som bare smager så godt på en varm sommerdag sammen med et koldt glas hvidvin. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.