Spinatvafler med kylling og pesto Spinatvafler med kylling og pesto Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 4 stk. Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 50 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på spinatvafler med kylling, pesto, syltede rødløg og grønt. Hurtig og sund aftensmad, som mætter godt! Ingrediensliste Spinatvafler 100 g. frisk spinat 3 stk. æg 1,5 tsk. bagepulver 2 dl. mælk 185 g. hvedemel 1 tsk. salt Fyld 30 g. frisk spinat 350 g. kyllingebryst 40 g. syltede rødløg 2 stk. avocado 0,5 bundt forårsløg Persillepesto 1 bundt frisk persille 1 fed hvidløg 0,5 tsk. salt 1,5 dl. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Spinat, æg og mælk blendes sammen enten med en stavblender eller i en almindelig blender. Bagepulver, hvedemel og salt tilsættes og der blendes igen. Hvis dejen er lidt for tyk, så tilsættes lidt mere mælk. Hvis den derimod er lidt for tynd, så tilsættes lidt mere mel. Bages i et vaffeljern smurt med lidt olivenolie eller andet fedtstof. I mellemtiden steges kylling. Rens kyllingebryst og opvarm en pande med fedtstof. Steg kyllingebrysterne i cirka 4 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Drys med salt og peber. Nu skal persillepestoen/dressingen laves. Blend frisk persille med olie, salt og hvidløg. Anret de varme spinatvafler med spinat, kyllingebryst, avocado, syltede rødløg, forårsløg og top med pestodressing. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på spinatvafler med kylling og pesto De lækreste og nemmeste spinatvafler med kylling, pesto, grønt og syltede rødløg. Vi elsker spinatvafler med fyld! Det er så nemt og så kan det fyldes med alverdens ting. Her har vi toppet madvaflerne med kylling, avocado, spinat, syltede rødløg og en hjemmelavet pesto. Den her ret kan nydes som en sund frokost eller aftensmad og så er det også sådan en ret, som er hyggelig at spise sammen med venner og familie. Så kan det nemlig laves lidt som sådan noget saml- selv, hvor der bare gøres forskelligt fyld klar i skåle og så samler man selv sin vaffel. Madvafler er en perfekt idé, hvis man skal have vafler til aftensmad. Vi har lavet dem som spinatvafler, da det er oplagt lige at tilsætte lidt ekstra grønt til selve vaflen, da det heller ikke kan smages. Vi har også her lavet spinatvafler med tunsalat og det kan altså også anbefales. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på vafler Sunde vafler med fyld Det vi elsker ved sådan en omgang spinatvafler her i forhold til en salat er, at vi synes det mætter lidt ekstra. Samtidig behøves man slet ikke gå ned på mængden af grønt. Du kan nemlig komme masser af salat på vaflen. Så for os er det sådan lidt en win-win! Det er spændende og lækker mad, hvor man samtidig kan få en masse grøntsager ind i hverdagen uden det føles kedeligt. Vi kan i hvert fald varmt anbefale sådan en omgang her! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.