Soyamandler Soyamandler Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 0 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på sprøde og lækre soyamandler. En lækker og sund snack, som er perfekt til at stille den lille sult. Ingrediensliste 130 g. mandler 2,5 spsk. sojasauce Fremgangsmåde En pande varmes op. Tilsæt mandler til panden og lad dem tørriste et par minutter. Tilsæt 2,5 spsk. soyasauce og vend mandlerne godt rund. Lad dem stege i yderligere 5-6 minutter. Når alt soya er fordampet, så er de færdige. Tag dem af panden og placer på et stykke bagepapir, så de kan få lov til at køle af. Når de er helt kolde hældes de over i en luftæt beholder. De kan sagtens holde sig 2-3 uger. Bedøm denne ret Lås skærm Nem opskrift på soyamandler Super nem opskrift på lækre, sprøde soyamandler. En nem og sund snack, som er god, når den lille sult melder sig. De er desuden også super nemme at lave og laves på en tørpande uden olie. Det er en god måde at give almindelige mandler smag og karakter. De får sprødhed og et godt knæk, samt det salte fra soya. Du kan også bruge soyamandlerne som topping på en lækker salat. Det giver god smag og giver samtidig noget knas til salaten, hvilket aldrig er dårligt. LÆS OGSÅ: Saltmandler Nemme snackmandler Som sagt, så egner de her mandler sig perfekt som snackmandler. De har en saltet og krydret smag, som gør dem ideelle til en snack. De er også super lækre på et tapasbord eller hvis du skal have gæster på besøg og gerne vil servere hjemmelavede lækkerier til et godt glas vin. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.