Tilmeld nyhedsbrev

Nemme saltmandler

Saltmandler

Saltmandler

Opskrift til 250 g.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Opskrift på lækre og sprøde saltmandler. Perfekte som en sund snack eller som tilbehør oven på en god salat. Du skal kun bruge to ingredienser.

Ingrediensliste

  • 2,5 dl. vand
  • 3,5 spsk. salt
  • 250 g. mandler

Fremgangsmåde

  1. Kog vand og salt op i en gryde.
  2. Når saltet er kogt ud, så tilsættes mandlerne til gryden og gryden tages af blusset. Lad mandlerne stå og trække i 20-25 minutter.
  3. Hæld vandet fra.
  4. Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
  5. Dræn mandlerne godt og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Drys evt. med lidt ekstra salt.
  7. Bag mandlerne i ovnen i ca. 18-20 minutter. Hold øje med dem undervejs, så de ikke brænder på.
  8. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af inden de hældes over i en bøtte.
  9. Brug dem i salater eller spis dem som en sund snack.

Bedøm denne ret

Opskrift på nemme saltmandler

Mums, vi elsker saltmandler! De er gode som en snack og i salater – og så er de så nemme at lave! Vi har næsten altid en bøtte med saltmandler stående på bordet. Det er nemt at tage en håndfuld, hvis man lige bliver lidt snacksulten.

LÆS OGSÅ: Mandelkrokant

Sådan laver du saltmandler

Den her opskrift på mandlerne er super nem. Det tager ingen tid lige at lave en portion. Ofte laver vi ud af 1 kg. så har man en masse til salat og som en snack. De bliver spist så hurtig herhjemme, når de først er lavet.

Saltmandler i ovn Saltmandler

Følg også gerne med på Instagram, hvor vi hver dag lægger spændende nye opskrifter op.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven