Fastelavnsboller af wienerdej med jordbær og fløde Fastelavnsboller af wienerdej med jordbær og fløde Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 4 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med jordbær, flødeskum og mørk chokolade. En fastelavnsbolle forklædt som en jordbærkage. Ingrediensliste 1 pk. bake-off fastelavnsboller 2,5 dl. piskefløde 250 g. jordbær 50 g. mørk chokolade Fremgangsmåde Bag fastelavnsbollerne efter pakkens anvisning. Lad dem køle helt af. Skær dem over og tag “låget” af. Pisk piskefløde til flødeskum med en elpisker. Kom det op i en sprøjtepose med tyl i. Sprøjt flødeskum ud på bunden. Rens jordbær og skær i skiver eller både. Hak chokolade groft. Fordel jordbær og chokolade ovenpå. Sæt “låget” på. Pynt med fløde på toppen og pynt med jordbær og chokolade. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med jordbær og fløde Nemme fastelavnsboller af wienerdej med jordbær, fløde og mørk chokolade. Vi har prøvet at lave sådan lidt en fastelavnsbolle kombineret med en dansk jordbærkage. Derfor er de her wienerfastelavnsboller fyldt med flødeskum, søde jordbær og hakket mørk chokolade. En fastelavnsbolle med fløde er en sikker vinder, men vi synes, at den bliver endnu bedre, når man også tilføjer jordbær og lidt chokolade til. Det friske fra jordbærrene gør noget godt, så den ikke virker for tung og for sød. Så hvis du er vild med fastelavnsboller og jordbærkage, så vil den her kombination helt sikkert falde i din smag! Og sådan et projekt her er altså så hyggeligt. Især når man bruger nogle wienerfastelavnsboller, som bare lige skal bages i ovnen. Du kan selvfølgelig også kaste dig ud i den helt hjemmelavede udgave, men lige til dem her, så er det altså okay at vælge den nemme løsning. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på fastelavnsboller lige her Fastelavnsboller med fløde og jordbær Vi elsker at fastelavnsbollesæsonen er i gang. Det er som om, at det er blevet en uskreven regel, at den bliver sparket i gang fra 2. januar. Man skal lige over nytår og SÅ er der altså fastelavnsboller ude i butikkerne. Vi klager ikke, fordi vi elsker dem! Måske det også er derfor, at vi efterhånden har ret mange forskellige varianter af dem på vores hjemmeside. Som vi siger, der skal være noget til enhver smag. Både de gammeldags, de klassiske og nogle nyfortolkede varianter som denne. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.