Pirogger med kylling i butterdej Pirogger med kylling i butterdej Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 6 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på pirogger med kylling i butterdej (færdigdej), som laves på kun 7 ingredienser. Nyd dem til aftensmad eller i madpakken. Ingrediensliste 200 g. kyllingebryst 2 tsk. paprika 2 fed hvidløg 0,5 stk. rød peberfrugt salt/peber 150 g. pikant flødeost 1 pk. butterdej 1 stk. æg Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Skær kylling i tern. Opvarm en pande med fedtstof. Steg kylling og krydr med salt og peber. Pres hvidløg. Skær peberfrugt i små tern. Tilsæt hvidløg til panden sammen med paprika. Lad det køle af. Vend blandingen i flødeost. Del butterdejen i 6 firkanter eller cirkler. Læg fyld på den ene halvdel af hver firkant og fold den anden halvdel over. Pres med en gaffel rundt i kanten og pensl dem med et sammenpisket æg. Bages i cirka 12-15 minutter eller til de er gyldne. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle en smule af. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pirogger med kylling i butterdej Lav nemme og lækre pirogger med kylling i butterdej! Det kræver kun 7 ingredienser og de er altså gode til aftensmad, i madpakken eller som en lille snack. Vi har fyldt dem med kyllingebryst, pikant flødeost og lidt grøntsager. Derudover har vi brugt butterdej, som er sådan en færdigdej. Du kan bruge butterdej eller sådan en færdig-pizzadej. De her hurtige løsninger er geniale til en travl hverdag. Det tager ikke lang tid at bikse sådan en omgang her sammen. Hvis vi serverer dem til aftensmad, så kunne det være sammen med en hjemmelavet pastasalat eller bulgursalat. Piroggerne går nemlig godt sammen med noget frisk tilbehør. Især fordi fyldet jo er lidt greasy og godt kan være tungt, hvis man også serverer noget tungt tilbehør til. LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter med butterdej her Butterdejspirogger med kylling Vi har lavet så mange forskellige varianter af butterdejspirogger gennem tiderne. Men de her butterdejspirogger med kylling er nok nogle af dem, som vi har lavet flest gange. De får desuden det fineste udtryk, når de foldes og trykkes med en gaffel. Og så er det jo bare mega nemt, når man bruger sådan en færdig butterdej fra køl. Man kan få to slags butterdej. Den på køl og i nogle butikker en på frost. Bruger du den fra frost, så er det ofte nogle mindre plader, men de smager også godt. Så kan det måske bedre betale sig at lave piroggerne firkantede, selvom det ikke er den form, som de originalt har. Men så undgår man til gengæld madspild. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
De bedste piroger jeg nogensinde har smagt Smager også mega godt hvis du også putter skinketern i🥰🥰 Svar