Nemme og lækre opskrifter på bulgursalat. Du finder opskrift på bulgursalat med kylling, med dressing, med abrikos, med granatæble, med pesto, med bønner og meget mere. Server din bulgursalat til kylling, laks, tun eller blot som tilbehør til aftensmaden.

Bulgursalat

Her har vi samlet alle vores opskrifter på bulgursalat. Salat med bulgur er en nem måde at tilføre mæthed på i sine salater, hvis du gerne vil have, at de skal mætte længere tid. Bulgur er lavet af durumhvede og har en rigtig god konsistens, som passer godt til salater. Det har en neutral smag, så det absorberer nemt den dressing eller marinade, som man kommer på bulguren.

Bulgursalater er nogle af vores favoritter, fordi de mætter godt og så tilfører bulguren bare en god konsistens til ens salat. Man kan lave mange forskellige varianter af salaten. Den kan laves med stort set alle slags grøntsager. Det kan enten være rå grøntsager eller med bagte grøntsager. Det kan også være en blanding af begge dele. Vi kan også godt lide at vende den kogte bulgur i pesto eller en dressing for at give det godt med smag. Det kunne være en god grøn pesto eller en hjemmelavet pesto, som vi lige vender bulguren i, inden den vendes i salaten.

Opskrifter på bulgursalater

Vi har her samlet vores bedste opskrifter på bulgursalater. Der er noget til enhver smag og til enhver anledning synes vi selv. Bulgursalater kan spises til frokost, i madpakken, til aftensmad eller bruges som en salat ud af mange på en salatbuffet. Vi er endnu ikke stødt på nogen, som ikke bryder sig om bulgur. Så man kan altså roligt lave sådan en salat, hvis man også skal have gæster.

De her opskrifter på bulgursalater tager udgangspunkt i nemme og tilgængelige råvarer. Har man ikke den ene ingrediens, så kan den nemt udelades eller erstattes af noget andet. Men nogle grøntsager, som er rigtig gode til bulgursalat, er blandt andet peberfrugt, agurk, tomat, bønner i alle afskygninger, majs og kål bare for at nævne nogle. Men brug blot nogle af de grøntsager, som du enten har på lager eller som er dine yndlings. De fleste grøntsager smager fantastisk til bulgur.

Salat med bulgur

Så det kræver slet ikke så meget at lave en lækker og nem salat med bulgur. Vi håber, at du er blevet inspireret til at gå i køkkenet og eksperimentere med bulgur. Eller måske bare har fået nogle nye ideer til salater med bulgur. Det er nogle af vores yndlingssalater, da de mætter så godt og de er også gode til madpakken.

Bulgur salater

Bulgur salater kan sagtens laves i god tid. Ofte bliver de kun bedre. Især hvis man har vendt bulguren i noget dressing eller marinade, så det kan få tid til at trække smag. Som sagt, så er bulgursalat en mættende salat, så hvis du har problemer med at blive mæt af dine salater, så prøv at komme en omgang bulgur i. Det synes vi i hvert fald hjælper og den er derfor mere passende som en måltidssalat.

Er bulgur sundt?

Ja, bulgur er sundt og er en god kulhydratskilde. Udover at være sundt og mættende, så smager det også rigtig godt og har en god konsistens.

Hvad kan jeg servere til bulgursalat?