Æblemost

hjemmelavet æblemost
Opskrift til liter Opskrift til 1 liter

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på æblemost lavet på danske æbler. Lav den absolut fineste æblejuice, som du kan servere døgnet rundt. Det smager så lækkert!

Ingrediensliste

  • 1 kg. æble

Fremgangsmåde

  1. Skyl og vask æblerne grundigt.
  2. Skær dem i mindre stykker.
  3. Pres dem i en juicepresser.
  4. Hæld æblemosten på flasker skoldet i kogende vand.
  5. Sæt flasken på køl og lad mosten blive kold.
Bedøm denne ret

Opskrift på æblemost

Hjemmelavet æblemost er så lækkert og er én af de bedste måder at udnytte de danske æbler, der kommer i sæson i efteråret. Vi brugte de fineste, røde æbler, som gav den absolut smukkeste æblemost, som vi har kunne nyde i massevis. Du kan servere juicen til morgenmaden, til brunchbordet eller blot som en lille forfriskning. Det kan drikkes døgnet rundt og det skal vi love for, at vi i den grad også får gjort. Der er simpelthen ikke noget bedre end sådan en gang most.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet lemonade

hjemmelavet æblemost

Hjemmelavet æblejuice

Det er slet ikke svært at lave hjemmelavet æblejuice eller most. Det kræver blot, at du har en juicemaskine eller en frugtpresser. Du kan også blende æblerne i en blender eller foodprocessor og så presse det igennem et tyndt klæde. Vi har en juicemaskine, så det er hurtigt at lave sådan en omgang.

Den her æblejuice er 100% æble, så vi har ikke tilføjet andre frugter. Du kan dog sagtens eksperimentere og tilføje andre ting som gulerødder, appelsiner, ingefær og meget mere. Det giver en anderledes smag til æblemosten, men smager også super lækkert.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar