Asiatisk bowl med laks Asiatisk bowl med laks Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en asiatisk bowl med laks og grøntsager. Mættende og sund bowl med laks, som kan spises til aftensmad eller frokost. Ingrediensliste Marineret laks 225 g. laksefilet 2 fed hvidløg 1 tsk. paprika 2 spsk. olivenolie salt/peber Andet 80 g. ris 150 g. frosne edamamebønner uden bælg 0,5 stk. granatæble 0,5 stk. mango 0,5 stk. agurk 1 stk. avocado 0,5 stk. lime 4 spsk. chilimayo Fremgangsmåde Start med at gøre laksen klar. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Bland det med paprika, olie, salt og peber. Skær skindet af laksen og skær den herefter ud i tern. Vend den i marinaden og sæt til side. Kog ris efter pakkens anvisning. Skyl edamamebønner i vand, så de tør op. Pil granatæble, så du får kernerne ud. Skær mango i tern. Skær avocado og agurk i skiver. Del lime i både. Varm en pande op med lidt olie. Kom laksestykkerne på panden. Steg dem på alle siderne, så de får farve. Anret dine bowls med ris i bunden. Kom herefter laks og frugt og grønt på. Top med chilimayo eller server ved siden af. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på asiatisk bowl med laks En farverig og smagfuld asiatisk bowl med laks og masser af grønt! Der er intet som en farverig bowl, hvor der er skruet godt op for det grønne. Det er en fryd for både øjne og mund. Vi elsker sådan en bowl her, da det er en af de bedste måder at få skruet op for ens grøntindtag på. Her har vi lavet bowls med stegt laks, mango, bønner, agurk, granatæble og toppet med chilimayo. En af de helt nemme bowls, som ikke tager lang tid at lave. Når vi spiser vores bowls til aftensmad, så laver vi gerne en bund af kogte ris, quinoa, bulgur eller noget andet i den dur. Så holder den os mæt længe, fremfor hvis det blot var frugt og grønt. Vi bliver i hvert fald hurtigt sultne igen, hvis der ikke lige er lidt ris eller andet. Men det er til gengæld sådan en aftensmad eller frokost, som ikke ligger tungt i maven. Man kan derfor sagtens tage ud og løbe en tur eller dyrke sport kort tid efter man har spist sådan en. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på asiatisk mad her Bowl med laks og ris Udover laks og ris, så har vi kommet godt med frugt og grønt i. Vi har brugt edamamebønner, agurk, avocado, granatæblekerner og mango. Det er den absolut bedste kombination! Men du kan jo bruge alverdens grønt. Det kunne være peberfrugt, revet gulerod, majs eller tomater. Brug dine grøntsagsrester, så du samtidig undgår madspild. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.