Astronaut drink

Astronaut drink
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på Astronaut drink med gin, solbærsaft og en Astronaut is i. En lækker og smagfuld sommerdrink, som er nem at lave.

Ingrediensliste

 • 4 cl. gin
 • 2 cl. solbærsaft
 • 1 cl. jordbær grenadine
 • 1 tsk. citronsaft
 • 1 håndfuld isterninger
 • 1 dl. sprite sodavand
 • 1 stk. astronaut is
 • evt. jordbær
 • evt. citronskiver

Fremgangsmåde

 1. Kom gin, koncentreret solbærsaft, jordbær grenadine og citronsaft i et glas. Rør sammen med en ske eller drinkspind.
 2. Kom en håndfuld isterninger i glasset.
 3. Top med sprite. Kom evt. mere i, hvis den skal være mindre stærk.
 4. Kom til sidst en astronautis i. Pynt evt. med citronskive og friske jordbær.
 5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på Astronaut drink

Hvis du trænger til at lave en ny slags drink, så skal du lave denne Astronaut drink! Vi er nemlig sikre på, at den nok skal falde i god jord. En lækker og nem sommerdrink, som er lavet med gin, solbærsaft, grenadine og så en Astronaut is oveni. Den er nem at lave og så smager den bare så godt!

Vi kommer isen oveni drinken. Så fungerer den lidt som en stor isterning og når den smelter ned i drinken, så giver den også god smag. Trænger du lige til at blive kølet lidt ekstra af, så kan du jo også vælge at spise isen, inden den smelter. Måske du har prøvet vores Filur drink, hvor der er en filur-is i? Den er også bare altid et sikkert hit.

LÆS OGSÅ: Find alle vores drinkopskrifter lige her

Astronaut drink

Drink med Astronautis

Her i sommertiden, hvor vi kan være heldige med det danske sommervejr, så er det bare altid lækkert at blive kølet ned med noget koldt. Skal det være lidt ekstra hyggeligt, så er en drink altid en god ide. Så hvorfor ikke kombinere en god drink med en iskold is? Det er jo total win-win efter vores mening!

Selve drinken er inspireret af selve isen. Derfor er det en drink lavet med gin, solbærsaft, grenadine og lidt citronsaft. På den måde har vi forsøgt at kopiere de smage, som der er i isen. Når isen så samtidig smelter ned i drinken, så giver den også smag og så er det som at drikke flydende astronautis.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar