Bagel med serrano, mozzarella og pesto

Bagel med serrano, mozzarella og pesto
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Opskrift på bagel med serrano, mozzarella og pesto. En lækker bagelsandwich med skinke, som kan spises til frokost eller aftensmad.

Ingrediensliste

 • 4 stk. bagel
 • 8 spsk. grøn pesto
 • 40 g. blandet salat
 • 4 skiver serranoskinke
 • 1 pk. frisk mozzarella
 • 1 stk. tomat

Fremgangsmåde

 1. Lun eller rist bagels. Hvis du vil lave hjemmelavede bagels, så har vi en god opskrift her.
 2. Skær bagels over og smør underbolle og underbolle med pesto.
 3. Fordel salat på bundene. Kom serranoskinke på.
 4. Skær mozzarella og tomat ud i skiver. Fordel dem i dine bagels.
 5. Top med lidt ekstra salat og overbollen.
 6. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på bagel med serrano, mozzarella og pesto

Det her er en af vores go-to frokoster lige for tiden, når vi har ekstra tid. En lækker bagel med serrano, mozzarella og grøn pesto. Simpelt, men virkelig godt! Vi bager selv en stor portion bagels engang imellem og så fryser vi dem ned. Så er de nemlig nemme at tage op til frokost, aftensmad osv. Og så er det meget billigere at bage dem selv end at købe dem færdiglavet.

Alle mand elsker bagels herhjemme. Man kan variere fyldet præcis som man bedst kan lide det og så er det bare nemt og hurtigt. Det her er som sagt én af vores yndlingskombinationer og vi har stort set altid alle tingene på lager. Så hvis vi gerne vil have en hurtig aftensmad eller en mere luksuriøs frokost, så bikser vi lige sådan et par bagels sammen.

LÆS OGSÅ: Se flere frokost-ideer her

Bagel med serrano, mozzarella og pesto

Bagels med serranoskinke

Bagels med serranoskinke er så lækkert. Vi elsker serranoskinke og drømmer os altid tilbage til Italien, når vi får en sandwich ala den her. Men hvis du ikke er til serrano, så kan den også laves med almindelig røget skinke eller noget andet pålæg. Men kombinationen af serranoskinke, mozzarella, pesto og tomat er bare så god. Du er nødt til at prøve den, inden du afskriver den. man kan lave en hjemmelavet pesto eller købe en god en i supermarkedet. I de fleste supermarkeder kan man finde ‘frisk’ pesto på køl og det smager så godt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar