Bagt peberfrugtsdip Bagt peberfrugtsdip Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en nem peberfrugtsdip med bagt peberfrugt. Den er god som tilbehør til kylling, laks, oksemørbrad – ja det hele. Den kan også bruges som dip til grøntsagsstænger. Perfekt til tapasbordet. Ingrediensliste 2 stk. rød peberfrugt 1 fed hvidløg 45 g. mandler 1 dl. raps- eller solsikkeolie 1 tsk. citronsaft 0,5 bundt frisk persille salt/peber Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fjern kernehus på peberfrugt. Placer på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør peberfrugt med lidt olie. Spred dem ud, så de ikke ligger oven på hinanden. Bag peberfrugterne i ovnen i ca. 8-10 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af en smule. I en foodprocessor eller minihakker tilsættes de bagte peberfrugter, mandler, 1 fed hvidløg, 1 dl. olie og en håndfuld frisk persille. Blend det godt sammen. Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft. Spis som tilbehør til kylling, tapas eller pasta. Kan holde sig i køleskabet i 3-4 dage i en lufttæt beholder. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bagt peberfrugtsdip En lækker og nem opskrift på en bagt peberfrugtsdip, som er perfekt til tapasbordet eller som tilbehør til kylling eller pasta. Den er super nem at lave og er fyldt med smag fra de bagte peberfrugter. Den er god som dip til søde kartofler, til friske forårsruller eller som chips. Vi får den ofte sammen med pasta. Det er super lækkert at vende kogt pasta i den og så servere med kylling. Det er en sauce med masser af smag. Vi har altid en eller anden form for dip eller pesto i køleskabet, da man nemt kan bikse nem aftensmad sammen på den måde. LÆS OGSÅ: Tzatziki Bagt peberfrugtsdip er også perfekt til tapasbordet. Vi elsker tapas og får det ofte. Her må man aldrig gå ned på lækre dips og pestoer, da det er det, som løfter det hele. Vi kan også anbefale vores persillepesto. Sammen med noget lækkert brød, spegepølser og forskellige skinker, så har man alt man skal bruge til et tapasbord. LÆS OGSÅ: Flettede hvidløgsbrød Hvordan opbevares den bedst? Den opbevares bedst i køleskabet i en luftæt beholder. Vi har den i sådan en Tupperware beholder, som lukker helt tæt. Så kan den holde sig på køl i 3-4 dage uden problemer. Det betyder også, at du sagtens kan lave den nogle dage før den skal bruges. Det bliver den kun bedre af, da den får lov til at trække en masse smag. Du kan også lave den uden at bage peberfrugterne, men det gør virkelig en kæmpe forskel, at de bliver bagt. Det giver en sødme, som spiller godt sammen med det fede fra mandlerne og smagen fra den friske persille. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Anna, Ja, det kan du sagtens 🙂 Det vil give en mere intens mandelsmag og det vil bestemt ikke skade dippen. Kh Svar