Tilmeld nyhedsbrev

Persillepesto

Persillepesto

Persillepesto

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på hjemmelavet persillepesto. Den er så skøn som dip eller vendt i pastasalat. Den kan holde sig i ca. en uge på køl, hvis man sørger for, at den er pakket godt ned og at olien dækker hele pestoen.

Ingrediensliste

  • 1 bundt persille
  • 20 g. mandler
  • 25 g. parmesan
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 1/2 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Blend alle indgredienserne sammen med en stavblender.

Obs: Opbevares på køl i en lukket beholder i op mod 7 dage.

Bedøm denne ret

Persillepesto – opskrift på pesto med persille

En nem og hurtig opskrift på persillepesto uden ost. Hjemmelavet pesto smager bare så lækkert og vi bruger det ofte i pastaretter, pastasalat og ellers blot som dip. Det er også altid at finde på tapasbordet, når vi inviterer veninderne over på det.

Den hjemmelavede pesto har desværre ikke den samme holdbarhed, som dem man køber. Men det er jo klart, når man laver den af friske ingredienser. Derfor anbefaler vi, at man højest laver den én eller to dage før den skal bruges. Så når den nemlig også at trække god smag.

LÆS OGSÅ: Peberfrugtpesto

Hvis man derimod er mere til basilikumspesto eller ramsløgspesto, så kan man sagtens bytte persillen ud med én af de ingredienser.

Persillepesto

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven