Bagte quesadillas med kylling Bagte quesadillas med kylling Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 1 time Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på de bedste bagte quesadillas med kylling, ost og masser af tilbehør. Du kan servere creme fraiche, pico de gallo og guacamole til. Ingrediensliste 450 g. kyllingebryst 1 brev tacokrydderi 30 g. jalapenos 2 spsk. salsa 2 spsk. creme fraiche 130 g. cheddar 120 g. frisk mozzarella 6 stk. tortillapandekager 2 spsk. raps- eller solsikkeolie Pico de gallo 2 stk. tomat 0,5 stk. rødløg 0,25 bundt frisk koriander salt/peber Guacamole 1,5 stk. avocado 1 fed hvidløg 2 tsk. citronsaft 1 spsk. creme fraiche salt/peber Andet 100 g. creme fraiche Fremgangsmåde Tilbehør Pico de gallo 1. Hak tomater, rødløg og koriander fint (du kan også bruge persille). Bland det hele sammen i en skål med lidt salt og peber. Sæt til side. Guacamole 1. Halver avocado og fjern stenen. Skrab avocado ud af skrællen og over i en skål. Pres hvidløg i en hvidløgspresser eller hak det fint. Mos avocado med hvidløg, creme fraiche, citronsaft og smag til med salt og peber. Sæt til side indtil brug. Quesadillas Fjern eventuelle sener fra kyllingen. Placer kyllingen i en gryde og hæld vand over, så det dækker. Kog kyllingen i ca. 20-25 minutter. Skær den evt. over for at tjekke om den er færdigkogt inden i. Tag kyllingen op ad vandet. Riv kyllingen fra hinanden med to gafler. Put kyllingen op i en skål og lad det køle af. Riv cheddarost på et rivejern med den grove side (hvis du bruger en klump cheddarost) og riv frisk mozzarella fra hinanden med fingrene. Hvis du bruger revet cheddarost og revet mozzarella, så vejer du det blot af og placerer det i en skål. I skålen blandes ost med creme fraiche, salsa, hakkede jalapeños, pulled kylling og et tacobrevkrydderi. Rør det hele godt sammen. Hvis den virker lidt for “tør”, så put lidt ekstra creme fraiche eller salsa i. Fordel fyldet på 6 tortillapandekager. Du skal kun putte fyld på halvdelen af pandekagen. Se evt.billeder længere nede. Buk den anden halvdel af pandekagen over og pensl med olie. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Bag dine quesadillas i ca. 10-15 minutter, indtil de begynder at få lidt farve i kanterne og får en let gylden farve. Tag din bradepande ud af ovnen. Lad dine quesadillas køle en smule af, inden de deles på midten. Anret med pico de gallo, creme fraiche og guacamole. Velbekomme! Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bagte quesadillas med kylling Her får du opskriften på de lækreste bagte quesadillas med kylling! De er simpelthen så lækre og nemme at lave. Måske du allerede har prøvet quesadillas før? Den eneste problematik med dem er, at de skal laves på en pande og så kan man altså kun lave én af gangen. Men ved at bage dem, så kan du lave mange flere! De her quesadillas er med pulled chicken, tacokrydderi, masser af ost og salsa. Server dem med pico de gallo, creme fraiche og guacamole. Det er et festmåltid i sig selv og er perfekt som en lidt syndig aftensmad. LÆS OGSÅ: Fajitas Fyld i og så i ovnen Man putter blot fyldet på halvdelen af tortillapandekagen. Herefter foldes den og så pensles den med olie. Det bliver simpelthen ikke nemmere. Server med guacamole, pico de gallo og creme fraiche Vi foreslår at servere dine quesadillas med creme fraiche, guacamole og selvfølgelig en frisk pico de gallo. Det er den absolut bedste kombination! Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hej, Er i tvivl om i mener der skal benyttes taco krydderi eller faijita krydderi, da begge er nævnt? Louise 🙂 Svar
Hej Louise, Det er tacokrydderi, men man kan også sagtens bruge fajitakrydderi eller burritomix :)! Kh Svar
Hej Amanda og Mathilde Denne ret er jeg meget vild med, jeg har givet den videre til min søster og hos hende og familien scorede retten også UG? Jeg har fulgt jer er stykke tid (Instagram, er ikke på face book) og Har lavet en del af jeres retter og søde sager og det har været succes hver gang. Mit spørgsmål er om man kan fryse fyldet, til denne ret? Ps jeg er alene, så ville være så dejligt, hvis jeg en gang i mellem blot kunne tage op til en enkel tortilla? De venligste hilsner Pia Svar
Hej Pia, Hvor skønt at høre! Det er vi bare så glade for 🙂 Vi har desværre ikke prøvet at fryse fyldet, men du kan jo prøve at give det et skud med lidt af fyldet. Kh Svar
Hej Charlotte, Det er de små glas du kan købe med salsa i. Du finder dem i den mexicanske afdeling 🙂 Kh Svar
Vi har endnu ikke prøvet at lave jeres mad endnu. Men vi glæder os meget til dette spændende projekt. Kryds fingre og ønsk os held og Lykke. Det går ikke altid lige godt når jeg spiller smart i køkkenet. Ps. Den anden dag fik kyllingebryst en meget havkat agtig bismag. Hvordan dette er opstået er mig stadig en gåde. Troede det var en god ide med vodka i pasta pesto. Mange hilsner Flemming Jørgensen, 56år, Struer Svar