Grove gulerodsbrud Nemme grove gulerodsbrud Opskrift til 204060 stk. Opskrift til 20 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 2 timer Samlet tid 2 timer og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem opskrift på grove gulerodsbrud med fuldkornsmel. Gulerodsboller er en af vores favoritter, da de er svampede og har en vis sødme over sig, hvilket gør, at man ikke altid behøver at skulle have smør eller pålæg på. De bruges derfor ofte i madpakken herhjemme. Ingrediensliste 50 g. gær 5 dl. vand 4 spsk. olivenolie 4 spsk. naturel yoghurt 2 tsk. salt 2 spsk. akaciehonning 600 g. hvedemel 360 g. grahamsmel 2 stk. æg 220 g. gulerod 150 g. solsikkekerner Fremgangsmåde Gær opløses i lunkent vand. Herefter tilsættes olie, surmælksprodukt, salt, honning og til sidst de forskellige typer mel. Dejen æltes smidig, og sættes herefter til hævning indtil dejen er hævet til dobbelt størrelse. Det tager ca. 1 time. Gulerødder rives, og solsikkekerner måles op. Når dejen er færdig med at hæve tilsættes revet gulerødder, solsikkekerner og æg i skålen. Dejen æltes med fingrene, og det er meningen den skiller lidt. Dejen skal ikke æltes ”perfekt”. Når alt er masseret i, så laves der 20 klumper dej på bradepanderne. Bollerne efterhæver i 30 minutter. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Bag bollerne (én plade af gangen) i ca. 8-15 minutter. Hold øje med dem efter 8 minutter. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på grove gulerodsbrud Opskrift på de lækreste grove og sunde gulerodsbrud. Gulerodsbrud eller gulerodsboller, hvad kalder du dem? Uanset hvad, så er de bare altid svampede og lækre. Vi har længe gerne ville lave en opskrift på en sundere udgave af gulerodsbrud, hvor der gerne måtte være fuldkornsmel i. Vi kan nemlig godt lide at have en boller der mætter. Især når vi bruger dem i madpakken, når vi har lange dage i skole. Det er bare så fantastisk, når man så udvikler en god opskrift. Som oven i købet er både sund og som stadig er rigtig gode. Så hvis du mangler en god morgenbolle eller madpakkebolle. Så kan vi kun anbefale dig at lave sådan en portion her. De holder sig også friske et par dage, hvilket gør dem endnu bedre. LÆS OGSÅ: Gulerodsbrud Grove boller med gulerødder Det her er nogle af vores absolut yndlings grove boller. Når man tilsætter gulerod til bagværk, så giver det både saftighed men også sødme. Du kan også sagtens erstatte gulerødder med squash, æble eller pære. Vores favorit er dog gulerødder, da de giver den helt perfekte balance af sødme. Kan jeg bruge andet end grahamsmel? Ja, du kan sagtens erstatte med en anden type af groft mel. Vi anbefaler rugmel, speltmel eller hvid hvede. Vores favorit er dog grahamsmel, da vi synes det giver det absolut bedste resultat. Sunde morgenboller Det er de absolut bedste, sunde morgenboller. Vi elsker de her morgenboller en lørdag eller søndag morgen, når det skal være lidt ekstra lækkert. Og selvom de er lidt grove, så gør det absolut intet. Så mætter de nemlig godt samtidig med, at du får en saftig og lækker bolle. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Så lækre!!! Bagte nogle af dem i silikone muffin forme…….-de bliver skønne i madkassen? I morgen! Svar
Undskyld men er der ikke en fejl i opskriften? Ovenen skal tænkes to gange? Synes godt nok det var længe ovnen skulle være tændt når bollerne skulle efterhæve 30 minutter 😂 Svar
Hvis man ikke har neutral youghurt, hvad kan må så bruge? Neutral skyr? Cremefraise? Hvad er bedst? Svar