Banan milkshake

Opskrift på banan milkshake
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på hjemmelavet banan milkshake. Du får en cremet og lækker bananmilkshake, som er lavet med banan, is og mælk.

Ingrediensliste

  • 2 stk. banan
  • 100 g. vaniljeis
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 3 dl. mælk

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne til en cremet milkshake. Server den iskold.
Bedøm denne ret

Opskrift på banan milkshake

En lækker og forfriskende banan milkshake lavet på modne bananer, vaniljeis og mælk. Det er så nemt at lave sin egen milkshake og så smager det så meget bedre end at købe en færdiglavet. Det kræver samtidig heller ikke ret mange ingredienser og så kan det også gøres rigtig billigt. Vi elsker at nyde en iskold milkshake en varm sommerdag, hvor man bare har brug for en drik, der kan køle en ned.

Sådan en banan milkshake har en dejlig mild smag. Den er derfor også super børnevenlig. Den er lavet med bananer, men du kan også sagtens bytte bananerne ud med jordbær, mango, hindbær eller en anden slags frugt. Det her er bare en rigtig god basisopskrift på hjemmelavet milkshake.

LÆS OGSÅ: Hindbærdrøm smoothie

Opskrift på banan milkshake

Cremet bananmilkshake

Den her opskrift giver dig en cremet og tyk milkshake. Præcis som vi bedst kan lide den! Hvor tyk man vil have sin milkshake er jo også en smagssag, så du kan altid justere den til med mælk i forhold til hvor tyk/tynd du vil have den.

Som sagt, så drikker vi gerne sådan en shake her på en varm sommedag. Der er bare intet som en kold og kølende drik, når solen bager. Den her er som sagt rigtig børnevenlig, så hvis du vil have en mere ‘voksen’ drik, så kan vi anbefale en kold iskaffe. Man kan lave så mange lækre, kolde drikke, som passer perfekt til det varme og lækre sommervejr.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar