Banansmoothie

Banansmoothie
Opskrift til glas Opskrift til 2 glas

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på banansmoothie med bananer, mælk og vaniljesukker. En god smoothie med banan, som er sund og mættende.

Ingrediensliste

  • Banansmoothie

  • 2 stk. frossen banan
  • 4 dl. mælk
  • 1 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

Banansmoothie

  1. Blend alle ingredienser til en cremet smoothie og hæld i glas.
  2. Smag evt. til med mere vaniljesukker alt efter hvordan du bedst kan lide den.
Bedøm denne ret

Opskrift på Banansmoothie

Er du på udkig efter en lækker og nem banansmoothie, så har du fundet opskriften her! Eller det er nok bare verdens mest simple opskrift, da den kun består af 3 ingredienser. Frosne bananer, mælk og lige vaniljesukker. Så får du altså en virkelig cremet og lækker smoothie med banan, som bare smager hammer godt. Vi fryser altid bananer ned, når de begynder at blive lidt for modne. Det gode ved det er, at man kan bruge de frosne bananer til en smoothie som denne. Her er det nemlig rigtig godt, hvis bananerne er godt modne, da det giver en naturlig sødme til din smoothie. Så første skridt til at opnå en sød banansmoothie er altså at sikre sig, at ens bananer er godt modne, når de fryses ned.

Sådan en banansmoothie er så simpel at lave. Man kan egentlig også kalde det for en bananmilkshake, da den er lavet på mælk. I forhold til mælk, så kan du bruge almindelig mælk eller en erstatning som havremælk, risdrik eller hvad du ellers har lyst til. Vi har prøvet at lave den med begge dele og det smager godt uanset hvad du bruger.

LÆS OGSÅ: Klik her og find flere smoothie-opskrifter

Banansmoothie

Smoothie med banan

En smoothie med banan er en af de mest simple smoothies. Det her er en god grundopskrift, hvor du selvfølgelig også sagtens kan tilføje andre ting end banan. Du kan tilføje jordbær, hindbær, blåbær eller lidt kakao, hvis det skal være en chokoladesmoothie. Som sagt, så er det gode ved en banansmoothie, at den indeholder den naturlige sødme fra bananen, så man ikke behøves at tilsætte sukker eller flormelis til den. Derfor er den altså også forholdsvis sund.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar