Bananmuffins med chokolade Bananmuffins med chokolade Opskrift til 14284256 stk. Opskrift til 14 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på de bedste bananmuffins med masser af chokolade. Det er de mest svampede muffins med banan og chokolade, som ikke bliver tørre. Ingrediensliste 100 g. smør 3 stk. banan 3 stk. æg 200 g. sukker 2 tsk. vaniljesukker 2 tsk. bagepulver 150 g. hvedemel 100 g. mørk chokolade Køb alle ingredienser på Nemlig Fremgangsmåde Tænd ovnen på 180 grader (over- og undervarme). Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig masse. Imens smeltes smør. Mos bananen med en gaffel. Bland forsigtigt hvedemel, bagepulver og most banan i dejen. Herefter vendes det smeltede smør i dejen. Hak chokolade groft. Bland halvdelen i dejen. Fordel dejen i ca. 14 store muffinsforme. Fordel resten af chokoladen på toppen. Bag dine bananmuffins i midten af ovnen i ca. 20-25 min. Hold øje med dem efter 15 minutter, da ikke alle ovne varmer ens. Når du kan stikke en tandstik, strikkepind eller grillspyd (noget tyndt og langt) i kagen og den kommer ud uden rå dej, så er kagen færdigbagt. Tag dine muffins ud af ovnen og lad dem køle af. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bananmuffins med chokolade Her får du en super nem og lækker opskrift på svampede bananmuffins med chokolade. De lækreste muffins med banan, som på ingen måde er tørre. Det er en rigtig nem opskrift, som blot kræver, at du har et par overmodne bananer liggende. Bananmuffins er perfekte som en “tag-med” kage, da de er nemme at transportere. De kan også sagtens bages dagen før og så blot opbevares i en pose eller fryses ned inden brug. LÆS OGSÅ: Chokolademuffins Svampet bananmuffins Den her opskrift giver de mest svampede bananmuffins. De er super lækre og er på ingen måde tørre! Sørg for at bruge bananer, som er godt modne, da det er sådan du får de bedste muffins med banan og chokolade. Hvis de er helt grønne, så har bananerne en meget bitter smag. Jo brunere de er, jo sødere er de også! Man kan ofte være heldig at købe bananer, som er “for brune” i butikkerne. Disse er perfekte til bagværk med banan og meget mere. Nemme bananmuffins med chokoladestykker Det her er de nemmeste bananmuffins med masser af chokoladestykker. Vi bruger en mørk chokolade, men du kan også sagtens bruge lys chokolade eller en blanding. Du kan selvfølgelig også udelade chokolade, hvis du bare vil have en helt plain bananmuffin uden chokolade. Så hvis du mangler en god opskrift på nemme bananmuffins, så er det disse du skal prøve. De er super nemme at lave, kræver få ingredienser og så er de bare super lækre og svampede! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Mummum Hvis jeg gerne vil gøre dem lidt festlige til en børnefødselsdag, hvad kan I så anbefale som glasur/frosting? Jeg tænker både smag og farve. ☺️ Tak for et skønt site. Mvh Pia Svar
Hej Pia, Vi ville nok gå med en chokoladefrosting. Måske du kan pynte med noget krymmel i forskellige farver 😀 Kh Svar
Hej. Hvordan kan det være, at chokoladen falder til bunden når jeg bager dem? De er ellers mega gode. Svar
Hej Marie, Prøv at vende chokoladen i lidt mel inden. Ellers kan det være, at du skal have lidt mere mel i dejen. Der kan være forskel på hvor store bananerne er og så kan det være, at du får en lidt tyndere dej. Kh Svar