Barbequesauce

Barbequesauce
Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på hjemmelavet barbequesauce. BBQ sauce kan bruges til marinade, til pulled pork, kyllingelår og meget mere.

Ingrediensliste

 • 1,5 dl. ketchup
 • 3 spsk. æblecidereddike
 • 0,75 dl. brun farin
 • 1 spsk. engelsk sauce
 • 1 tsk. paprika
 • 1 tsk. chiliflager
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Put alle ingredienserne op i en gryde.
 2. Tænd for blusset ved middel varme.
 3. Lad det få et opkog og skru herefter ned. Lad det simre 5-10 minutter.
 4. Smag til med salt og peber.
 5. Tag gryden af varmen og lad din barbequesauce køle helt af.
 6. Sæt på køl indtil brug.
Bedøm denne ret

Opskrift på Barbequesauce

Nem opskrift på en lækker, smagfuld og hjemmelavet barbeque lavet på løg, hvidløg, chili, tomatpure, paprika, sød sennep, æblecidereddike, brun farin, engelsk sauce og sidst men ikke mindst citronsaft. Det er den perfekte barbeque til hjemmelavet Pulled pork. Barbeque saucen kan holde sig ca. 1 uge på køl i en lufttæt beholder ellers kan den også fryses ned.

Vi har brugt barbeque saucen til pulled pork men, man kan også bruge den som ekstra dressing i sin pulled pork burger eller som dressing i en almindelig burger. Man kan også bruge den som dyppelse til sine pommes frites. Barbeque saucen passer perfekt til sommeren hvor der skal grilles. Det er en god sauce hvis man skal lave spareribs, pulled pork, kyllingevinger eller andre lækre ting der skal marineres.

Barbequesauce

Hjemmelavet barbequesauce

Det er super nemt at lave hjemmelavet barbeque sauce. Løg, hvidløg og chili skal hakkes fint og sauteres i en gryde. Efter 2 min kommer man tomatpure, sennep, æblecidereddike, brun farin, engelsk sauce, citronsaft og paprika i. Det skal herefter simre i ca. 10 min. Det kan smages til med salt og lidt brun farin hvis den skal være sødere. Når saucen er taget af varmen, kan man blende den med en stavblender, hvis man gerne vil have en mere lind sauce.

Barbequesauce til pulled pork

Denne barbeque sauce er perfekt til pulled pork. Man kan lave en del med pulled pork. Vi har en opskrift på pulled pork burger og en på pulled pork pizza, som helt klart er værd at tjekke ud. Udover pulled pork i burgeren er der også coleslaw og hvis man ikke kan få nok af barbeque sauce, kan man også bruge det som dressing i burgeren. I vores opskrift på pizza med pulled pork har vi brugt barbeque saucen istedet for tomatsauce. Den er også toppet med syltede rødløg hvilket bare er lækkert.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Lige en lille detajle 🙂

  Du skriver 3 spsk Æblecidereddike, men 0,75 dl Brun Farin…

  Var det så ikke nemmere også at skrive 3 spsk Brun Farin, da 0,75 dl Brun Farin vejer 45 gram? 🙂

  Ud over det, en lækker Barbecue Sauce 🙂

Skriv en kommentar