Marinade til mørbrad
Forberedelsestid
5 minutterTilberedelsestid
0 minutterSamlet tid
5 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på en lækker marinade til mørbrad. Den kan bruges til mørbrad, kylling, oksekød, koteletter og meget mere.
Ingrediensliste
- 1 dl. raps- eller solsikkeolie
- 1 spsk. brun farin
- 2 spsk. sojasauce
- 1 tsk. paprika
- salt/peber
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienserne i en skål. Sæt på køl indtil brug.
- Mariner dit kød i marinaden i 4-5 timer (men meget gerne natten over).
Opskrift på den bedste marinade til mørbrad
Noget af det vigtigste til et godt stykke mørbrad er en god marinade. Det her er vores absolut yndlings marinade med masser af smag. Det er den perfekte kombination af sødt og salt. Det bedste resultat opnåes ved at lade kødet marinere nogle timer i marinaden inden det steges.
Den består af brun farin, soyasauce og paprika, men du kan også sagtens tilføje hvidløg eller chili til den. Det er en god basisopskrift.
LÆS OGSÅ: Hjemmelavet bearnaisemayo
En god grillmarinade
Det er generelt en rigtig god grillmarinade, som du også kan bruge til koteletter, kylling, oksemørbrad og meget mere. Du kan lave den på forhånd og opbevare den i en lille bøtte i køleskabet. Så er det nemt at tage den frem, når den skal bruges.
Følg endelig med på vores sociale medier. Du finder hver dag en masse inspiration på mad på vores Instagram, som du finder her og vores Facebookside. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!