Marinade til mørbrad

Opskrift på den bedste marinade til mørbrad

Marinade til mørbrad

Opskrift til dl. Opskrift til 1 dl.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker marinade til mørbrad. Den kan bruges til mørbrad, kylling, oksekød, koteletter og meget mere.

Ingrediensliste

  • 1 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 1 spsk. brun farin
  • 2 spsk. soya
  • 1 tsk. paprika
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne i en skål. Sæt på køl indtil brug.
  2. Mariner dit kød i marinaden i 4-5 timer (men meget gerne natten over).

Bedøm denne ret

Opskrift på den bedste marinade til mørbrad

Noget af det vigtigste til et godt stykke mørbrad er en god marinade. Det her er vores absolut yndlings marinade med masser af smag. Det er den perfekte kombination af sødt og salt. Det bedste resultat opnåes ved at lade kødet marinere nogle timer i marinaden inden det steges.

Den består af brun farin, soyasauce og paprika, men du kan også sagtens tilføje hvidløg eller chili til den. Det er en god basisopskrift.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet bearnaisemayo

Opskrift på den bedste marinade til mørbrad

En god grillmarinade

Det er generelt en rigtig god grillmarinade, som du også kan bruge til koteletter, kylling, oksemørbrad og meget mere. Du kan lave den på forhånd og opbevare den i en lille bøtte i køleskabet. Så er det nemt at tage den frem, når den skal bruges.

Følg endelig med på vores sociale medier. Du finder hver dag en masse inspiration på mad på vores Instagram, som du finder her og vores Facebookside. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag