Big Mac burger Big Mac burger Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på hjemmelavet Big Mac Burger med Big Mac sauce, salat, cheddar, bøffer og syltede agurker. Ingrediensliste Big Mac Dressing 2 dl. mayonnaise 2 tsk. ketchup 2 tsk. sød sennep 10 skiver syltede agurker 1 tsk. sukker 1 tsk. hvidløgspulver 1 tsk. paprika 1 tsk. løgpulver salt/peber Andet 800 g. hakket oksekød salt/peber 8 stk. burgerboller 0,5 stk. icebergsalat 8 skiver cheddar 8 skiver syltede agurker Fremgangsmåde Big Mac Dressing Hak syltede agurker fint. Kom alle ingredienser op i en skål. Tilsæt lidt af lagen fra de syltede agurker også. Pisk det hele godt sammen. Smag til med salt/peber. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering (så kan den også få lov til at trække mere smag). Servering Del hakket oksekød i bøffer. Lav så det passer med, at hver mand kan få to bøffer. Pres dem godt flade og krydr med salt/peber. Skyl iceberg og hak groft. Steg bøfferne på en pande eller en grill. Hvis de tilberedes på pande, så varmes en pande op med smør eller olie. Steg dem i ca. 3-4 minutter på hver side eller til de er gennemstegte. Lun burgerbollerne. Big Mac burgeren er lidt speciel, da den bruger to bunde og en top. Smør begge bunde med Big Mac Dressing. Kom iceberg, ost, bøf og syltede agurker (kan udelades) på. Kom den anden underbolle på og top med det samme fyld igen. Smør overbollen med dressing og kom den ovenpå. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på Big Mac burger Den ultimative hjemmelavet Big Mac burger med Big Mac sauce, iceberg, cheddar og syltede agurker. Hold op, hvor har vi spist mange af de her burgere på McDonalds gennem tiden. Men for nogle år siden begyndte vi at lave den selv, fordi det er faktisk slet ikke så svært igen. Hele hemmeligheden ligger i selve big Mac dressingen og når først du har den på plads, så er det en leg at lave selve burgeren. For at gøre den endnu bedre, så har vi valgt at grille bøfferne. Der er sommer, sol og det mest fantastiske vejr, så selvfølgelig skulle bøfferne smides på grillen. Men de kan selvfølgelig også sagtens tilberedes på en pande indenfor, men har man muligheden for at grille dem, så anbefaler vi i den grad det. LÆS OGSÅ: Se flere burgeropskrifter her Hjemmelavet Big Mac Som sagt, så er selve fyldet ikke noget særligt i Big Maccen. Det består blot af iceberg, cheddar, syltede agurker og så Big Mac dressing. Vi kan derfor også blive enige om, at det er selve dressingen, som trækker en stor del af læsset ift. den. her burger. Men vil man pifte den yderligere op, så skader det ikke med et par skiver agurk, tomat og evt. nogle syltede rødløg. Syltede rødløg gør alt bedre, hvis du spørger os. Og nu er Big Maccen jo sådan bygget op, at der bruges to bunde og en top. Man kan selvfølgelig også blot lave den med en bund og en top. Så er den nemmere at bide af og du får stadig den samme gode smag. Men skal det være helt nostalgisk og på den rigtige måde, så bygges den sådan her op. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.