Big Mac dressing

Big Mac dressing
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet Big Mac Dressing. Brug Big Mac Sauce til Big Mac Burger, tacos, salater og meget mere.

Ingrediensliste

 • 2 dl. mayonnaise
 • 2 tsk. ketchup
 • 2 tsk. sød sennep
 • 10 skiver syltede agurker
 • 1 tsk. sukker
 • 1 tsk. hvidløgspulver
 • 1 tsk. løgpulver
 • 1 tsk. paprika
 • salt/peber
 • Læg alle varer i kurv på Nemlig

Fremgangsmåde

 1. Hak syltede agurker fint.
 2. Kom alle ingredienser op i en skål. Tilsæt lidt af lagen fra de syltede agurker også.
 3. Pisk det hele godt sammen.
 4. Smag til med salt/peber.
 5. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering (så kan den også få lov til at trække mere smag).
Bedøm denne ret

Opskrift på Big Mac dressing

Her får du simpelthen opskriften på intet ringere end en hjemmelavet Big Mac dressing! Jep, du ved den der dressing, som er kendt fra en Big Mac Burger fra McDonalds. Det er faktisk slet ikke svært at replikere den populære dressing og den kan bruges til burger, tacos, salat og meget mere. Big Mac sauce er en simpel dressing, som består af mayonnaise, ketchup, syltede agurker og forskellige krydderier. Den er nem at lave og kræver ikke mange komplicerede ingredienser.

Man kan lave den bedste hjemmelavet Big Mac Burger med dressingen. En burger, som smager helt autentisk med den fra McDonalds. Men når man laver den selv, så har man mulighed for at gøre den endnu bedre. Man kan bruge hjemmelavede burgerboller, oksekød af høj kvalitet og en god cheddarost. Vi vil faktisk påstå, at den hjemmelavede burger er en del bedre end den du køber på McD.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på dressinger her

Big Mac dressing

Big Mac sauce

En hjemmelavet Big Mac sauce skal der til, hvis man gerne vil lave hjemmelavet Big Mac burger. Vi har godt nok spist mange Big Macs i løbet af vores liv. Det var vores go-to burger, når vi gik på McD og er det stadig den dag i dag. En simpel burger, hvor saucen gør hele forskellen.

Selve saucen kan man lave en stor portion af og så bare opbevare den på køl i 2 ugers tid i en lufttæt beholder. Vi bruger den i burger, til Big Mac tacos, men også som dressing i sandwich eller på salater. Det er en virkelig god og smagfuld dressing.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar