Blåbærpandekager Blåbærpandekager Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 10 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på fluffy og tykke pandekager med blåbær. De absolut bedste blåbærpandekager, som du kan servere til brunch. Ingrediensliste 3 æg 20 g. smør 1,25 dl. mælk 135 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver 1 tsk. vaniljesukker 1 knivspids salt 1 spsk. sukker 125 g. blåbær Fremgangsmåde Smelt smør og lad det afkøle. I en skål blandes æggeblommer (ægget skal deles i blommer og hvider), hvedemel, bagepulver, salt, vaniljesukker, mælk og smeltet smør. Pisk det godt sammen, så du ikke har nogle klumper. I en anden skål piskes hvider helt stive. Vend hvider i dejen med en dejskraber. Det er meget vigtigt, at du ikke pisker. Skyl blåbær. Varm en pande op med lidt smør eller olie. Fordel lidt pandekagedej på panden. Fordel lidt blåbær i dejen. Lad den stege 20-30 sekunder på den ene side. Vend den over og lad den stege 20-30 sekunder på den anden side. Sådan fortsætter du med alle pandekagerne. Server med det samme sammen med de resterende blåbær. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på blåbærpandekager Lav en lækker portion blåbærpandekager med store, søde blåbær i. Her får du vores bedste opskrift på svampede, fluffy pandekager med blåbær i. De er så lækre til morgenmad, brunch eller som en lille dessert. Top dem med sirup, akaciehonning eller spis dem, som de er. Det er én af vores yndlings måder at bruge blåbær på. Og så kan dagen bare ikke blive bedre, hvis den starter med sådan en omgang her. Vi har egentlig blot tilsat blåbær til vores opskrift på amerikanske pandekager. Den opskrift giver nemlig tykke og buttede pandekager, som er luftige og de absolut bedste. Derfor tænkte vi, at hvis de skulle gøres endnu bedre, så skulle der blot tilsættes lidt blåbær. Og mums de er gode! LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores pandekageopskrifter Pandekager med blåbær Du kan lave de her pandekager med enten friske eller frosne blåbær. Bruger du frosne blåbær, så sørg for at de lige tør en smule op inden de tilsættes, da de ellers godt kan afgive vand. I stedet for blåbær, så kan du selvfølgelig også sagtens tilsætte andre bær. Prøv at tilsætte hindbær eller jordbær skåret i mindre stykker. Det smager også lækkert, men vores favorit er nu engang med blåbær. Server pandekagerne som de er eller top dem med lidt sirup, akaciehonning eller noget tredje. Du kan også servere dem med friske blåbær på toppen eller andet frugt. Vi kan godt lide det simple og blot servere dem med lidt akaciehonning på toppen. LÆS OGSÅ: Flere ideer til brunch Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej, Man kan bruge kærnemælk, havremælk eller hvad man ellers lige har. Tænker du på om man helt kan udelade det eller? 🙂 Kh Svar