Brunch ideer

Her får du vores bedste brunch ideer. Lav din egen lækre brunchbuffet og forkæl familien, dig selv eller en du har kær. Det er en super måde at starte dagen på og så er det faktisk super nemt at lave en hjemmelavet brunch. Vi har gerne noget godt brød, enten rugbrød, nybagte boller eller franskbrød. Derudover laver vi gerne æg, bacon og pølser. Skal det være rigtig godt, så laver vi en omgang pandekager eller vafler. Frugt er også altid en god idé til brunch.

Brunch kan serveres til fødselsdag, fest, barnedåb eller hvis man generelt bare skal holde selskab for gæster. Vi laver ofte brunch til fødselsdagsfejring, da det bare er en god start på dagen og så elsker vores gæster det også.

Lav en omgang hjemmebagte boller, brød, æg, bacon, pølser, pandekager, frisk frugt og noget godt pålæg. Det er den bedste start på dagen eller weekenden. Vi hygger ofte med sådan en god omgang, hvis vi får gæster eller skal fejre fødselsdag. Man kan vælge hvor meget man går all-in, da man også kan lave en omgang, som passer til weekenden. Det behøves ikke at være helt ekstravagant hver eneste gang. Skal det være til et selskab, så lav også gerne en omgang mimosaer eller hjemmelavede smoothies.

Amerikansk morgenmad

Brunch er en kombination af morgenmad og frokost og vi har vist taget måltidet til os fra USA. Sådan er det jo ofte med udenlandske tendenser. Og det her er altså en skøn en af slagsen!

Hvad er forskellen mellem brunch og morgenmad?

Brunch er en blanding af morgenmad og frokost. Det er en sammentrækning af de engelske ord breakfast og lunch.

Hvor lang tid tager det at lave brunch?

Det kommer an på hvor mange forskellige retter, som du vil lave til brunch. En god brunch kan sagtens laves på 30 minutter.

Hvad hører til brunch?

Æg, bacon, pølser, pandekager, brød, pålæg, frugt, yoghurt, toppings til yoghurt og noget sødt i form af kanelsnegle, kage eller noget i den dur hører til brunch, hvis du spørger os.

Hvad kan laves dagen før?

Koldhævede boller er et hit, da dejen røres sammen aftenen inden og bages om morgenen. Ellers kan man anrette pålægsfade, skære frugt ud osv. dagen inden.

Hvad er brunch æg?

Til brunch laver vi altid en form for æg. Det kan være scrambled eggs, små æggemuffins, æggekage, omelet, spejlæg eller kogte æg.

Hvordan serveres brunch?

Brunch serveres ofte som en buffet, så folk selv kan tage det, som de har lyst til. En buffet gør også brunch til et hyggeligt måltid, hvor folk ofte går flere gange over tid.

Kommentarer

Skriv en kommentar