Tilmeld nyhedsbrev

Blinis med røget laks og peberrod

Blinis med røget laks og peberrod

Opskrift til 15 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på hjemmelavede blinis lavet uden boghvedemel. De er toppet med røget laks og en god peberrodscreme, som er en smagfuld og lækker kombination. Server dem til forret, som en appetizer eller som en lille tapas.

Ingrediensliste

Blinis

  • 100 g. hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 2 æg
  • 1/2 dl. mælk
  • 20 g. smør

Fyld

  • 300 g. røget laks
  • 100 g. peberrod
  • 1/2 bundt dild

Fremgangsmåde

1. Bland mel, bagepulver og salt.
2. Pisk æg og mælk i. Dejen skal være tyktflydende. Smelt lidt smør på en pande. Kom små dejklatter på panden med en teske.
3. Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne.
4. Lad dem afkøle og læg derefter laks på efterfulgt af en lille klat peberod. Pynt med dild, spirer eller andet.

Bedøm denne ret

En lækker og nem opskrift på små blinis med laks og peberrodscreme. Vi ved godt, at i en rigtig blinis, der skal der bruges boghvedemel. Men vi kan bedst lide at lave dem uden boghvedemel, så det har vi valgt at gøre.

De her blinis er så fine, både som en lille appetizer, som en del af en forret eller blot til tapasbordet. Generelt er blinis bare rigtig gode til de her ting og man behøves jo ikke putte laks på, man kan også sagtens bruge rejer, stenbiderrogn eller hvad der ellers falder én ind. Blinis med fyld er bare så godt og nemt at lave.

Skriv en kommentar