Hjemmelavede mælkesnitter

Antal: 14 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft. 
2. Bland alle ingredienserne til bundene i en skål.
3. Beklæd en bradepande (normal størrelse til normal ovn) med bagepapir og hæld dejen i. Smør den ud så den dækker det hele.
4. Bag den i ovnen i 10 minutter. 
5. Imens bundene bages, skal fyldet laves. 
6. I en skål blandes flødeost, flormelis, honning og citronsaft. 
7. I en anden skål piskes fløde stift. 
8. Vend nu fløden i flødeostcremen og stil den på køl. 
9. Når bunden er færdig afkøles den. Herefter vendes den over på et nyt bagepapir. 
10. Når bunden er kold skæres den over på midten. Herefter smøres fyldet på den ene halvdel. 
11. Læg den anden bund over, og stil kagen på køl i cirka 30 minutter. 
12. Skær i små rektangler. 
13. Opbevares på køl. 

{{ count }} kommentarer

  • Hej
    Hvordan i får skummet indeni så stiv, forstår jeg simpelthen ikke….
    Jeg vendte forsigtigt flødeosten sammen med de andre indgredienser, for at det ikke skulle blive flydende. Derefter piskede jeg fløden MEGET stiv og vendte det forsigtigt sammen, men alligevel er det så flydende, at det flyder ud af siderne, når den lægges sammen og selv efter langt tid i køleskabet, flyder det ud, når den skæres. Øv :( men de smager godt alligevel :)

    Thina Christensen
  • Hej Emma,
    Hvis fyldet er flydende, er det måske fordi du ikke har pisket fløde for sig i en anden skål. For når det stive fløde blandes med osteblandingen bliver det ikke tyndt :-) Håber du fik det til at lykkedes.

    Mummum
  • Hej. Jeg har lidt bøvl med fyldet, det er fuldstændig flydende. Hjælp mummum! Mine gæster er lige på trapperne, hvad skal jeg gøre for at redde snitterne?

    Emma Ullits
  • Er begejstret for opskrifterne send endelig flere

    Inge
  • Glæder mig til at bage alle kager tusind tak

    Inge pedersen

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort