Tilmeld nyhedsbrev

P-tærter på 3 ingredienser

P-tærter på 3 ingredienser

P-tærter på 3 ingredienser

Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 10 minutter

Ingrediensliste

  • 100 g. chokolade
  • 20 g. mini skumfiduser
  • 40 g. saltede peanuts

Fremgangsmåde

  1. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.
  2. Fordel skumfiduser og peanuts i 6 muffinsforme eller silikoneforme.
  3. Fordel den smeltede chokolade i de 6 forme.
  4. Vend formen en smule rundt, så chokoladen fordeles på hele bunden.
  5. Stil på køl i én time, så chokoladen kan størkne.
  6. Opbevar dem på køl indtil de skal spises.

Bedøm denne ret

Opskrift på hjemmelavede P-tærter på 3 ingredienser. Det lyder jo meget nemt, ik? Og det er det bestemt også! De kan laves på under 30 minutter. Perfekt som hjemmelavet fredagssslik eller som en sød ting til kaffen.

En p-tærte er sådan en chokoladefidus, hvor der normalvis er fransk nougat i, toppet med saltede peanuts og overtrukket med chokolade. Den her p-tærte opskrift er derimod uden fransk nougat, da den er lavet på den nemme måde. De er i stedet lavet med små miniskumfiduser, hvilket gør, at de er meget hurtigere at lave. Vi kalder den her metode for snydemetoden. Vi har dog også en opskrift på hjemmelavet p-tærte med fransk nougat.

LÆS OGSÅ: P-tærter med hjemmelavet fransk nougat

Skal peanuts være saltede eller usaltede?

Du kan lave dem med både saltede og usaltede peanuts. Vi vælger dog de saltede og ristede, da det smager sindsygt godt. Ofte er de også de billigste.

På samme måde behøves du heller ikke at bruge mini skumfiduser. Du kan også sagtens bruge almindelige skumfiduser og så blot skære dem i mindre stykker, så de bliver “mini”.

Er det vigtigt hvilken chokolade jeg bruger?

Selvfølgelig vil de blive super gode, hvis man bruger en dyr og god chokolade. Men vi laver dem altså oftest blot med den billigste chokolade, som Netto har. I lige præcis den her opskrift på p-tærter på 3 ingredienser, der synes vi ikke chokoladen er så vigtig. Der er jo også saltede peanuts og skumfiduser i, som også bidrager til smagen.

Hvis det derimod havde været en opskrift, hvor chokoladen virkelig var i fokus og der ingen andre elementer var, så er det vigtigt med en god chokolade. Men lige præcis i denne opskrift, der kan du bare bruge den du har lyst til.

Hvordan opbevarer jeg dem bedst?

Vi plejer at opbevare dem i en lufttæt beholder på køl, men de plejer aldrig at holde mere end et par dage. Vi har faktisk ikke prøvet at fryse dem, men vi tror, at chokoladen vil blive hvid. Så derfor vil vi ikke anbefale at fryse dem. Hvis du ikke har plads i køleskabet, så kan de også blot blive opbevaret et køligt sted. Det er i hvert fald ikke klogt at opbevare dem ved stuetemperatur.

Husk at følge med på vores instagram og Facebookside, hvor vi dagligt lægger nye opskrifter op.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven