Tilmeld nyhedsbrev

Bønnesalat med feta og tomat

Bønnesalat med feta og tomat

Bønnesalat med feta og tomat

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

En skøn og nem opskrift på bønnesalat med fetaost og tomater. Det hele er vendt i olivenolie, timian, salt og peber. Perfekt som tilbehør til aftensmaden.

Ingrediensliste

  • 400 g. haricots verts
  • 250 g. cherrytomater
  • 250 g. fetaost
  • 1 rødløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. tørret timian
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Sæt en stor gryde med vand over at koge.
  2. Når vandet koget, så hældes de frosne haricots verts (grønne bønner) ned i det kogende vand. Lad det koge i 4-5 minutter. Hæld vandet fra bønnerne og lad dem køle helt af.
  3. Halver cherrytomater. Skræl rødløg og halver. Skær tynde skiver af rødløg. Skær fetaost i tern.
  4. Rør olivenolie, timian, salt og peber sammen.
  5. Vend alle tingene sammen.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.

Bedøm denne ret

Bønnesalat med feta og tomat opskrift

Den skønneste bønnesalat med feta og tomat. Det her er så lækker en kombination og især med de tynde skiver af rødløg. Gør også dig selv en tjeneste og køb en god feta. Vi elsker Puck Feta, som man får i sådan en blok, hvor man selv skal skære det ud.

LÆS OGSÅ: Græsk salat

Bønnesalat med feta og tomat

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar