Tilmeld nyhedsbrev

Græsk salat med fetaost og soltørrede tomater

Græsk salat med fetaost og soltørrede tomater

Græsk salat med fetaost og soltørrede tomater

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på en nem græsk salat med fetaost, rødløg og soltørrede tomater. Brug den som tilbehør til god sommermad, eksempelvis i form af grillmad eller et stykke lækkert kylling.

Ingrediensliste

  • 1/2 agurk
  • 250 g. cherrytomater
  • 75 g. spinat
  • 100 g. fetaost
  • 1 rødløg
  • 50 g. soltørrede tomater
  • 4 spsk. olivenolie
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

1. Halver agurken på langs. Tag det “våde” ud med en lille teske. Skær agurken i små stykker på ca. 1 cm.
2. Halver cherrytomater. Skræl løg og skær i tynde skiver.
3. I en skål blandes spinat, agurker, cherrytomater, rødløg og soltørrede tomater.
4. Herefter hældes olivenolie udover, samt salt og peber tilsættes. Rør det hele godt rundt.
5. Top til sidst med fetaost.
6. Server med det samme eller gem i køleskabet til senere.

Bedøm denne ret

Opskrift på en lækker og nem græsk salat, som er det perfekte tilbehør til aftensmaden, hvad enten det er græske frikadeller, oksemørbrad eller grillmad.

Den er blandt andet med fetaost, cherrytomater og soltørrede tomater. Det er en af de bedste sommersalater og vi laver den hvert år i massevis, lige så snart solen er fremme. Den smager bare af sommer, sol og et glas hvidvin mere.

Hvis den skal være ekstra græsk, så kan man også tilføje oliven dertil, så bliver det faktisk som en græsk bondesalat.

Men om man tilføjer oliven eller ej, så er det bare en rigtig god sommersalat, som plejer at være populær hos de fleste.

Skriv en kommentar