Bradepande kanelkage Bradepande kanelkage Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 30 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 40 minutter Samlet tid 1 time Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på den bedste bradepande kanelkage. En svampet kanelkage med kærnemælk og uden æg, som bages i en stor bradepande med kaffeglasur. Ingrediensliste Kanelkage 300 g. smør 600 g. sukker 6 tsk. vaniljesukker 6 tsk. natron 8 tsk. stødt kanel 800 g. hvedemel 1 liter kærnemælk Glasur 150 g. smør 700 g. flormelis 10 spsk. færdiglavet kaffe 5 spsk. bagekakao vaniljesukker Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smelt smør og bland det herefter med sukker i en skål. Tilsæt kærnemælk, vaniljesukker, kanel og natron. Pisk godt med en elpisker. Tilsæt hvedemel og pisk det hele godt sammen. Kom bagepapir i den dybe bradepande, som passer til ovnen (så er den nem at flytte og gøre ren efter). Hæld dejen over i bradepanden og fordel den udover det hele. Bages i ca. 25-35 min. Hold øje med den efter 20 minutter. Du kan tjekke om den er færdig ved at stikke en kødnål, grillspyd eller noget andet tyndt ned i den. Hvis der ikke kommer ubagt dej med op, så er den færdig. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af. Nu skal glasur laves. I en lille gryde smeltes smør. Tilsæt de resterende ingredienser og lad det samle sig i gryden ved lav varme. Juster til med kaffe eller vand til du har en flydende, ensartet glasur. Fordel glasuren på kagen. Lad glasuren sætte sig og lad hele kagen køle helt af. Opbevar kagen ved stuetemperatur pakket ind i en plastikpose eller med husholdningsfilm over. Den bliver faktisk kun bedre af at få lov til at stå til dagen efter. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bradepande kanelkage Efter lang tids efterspørgsel, så får I her opskriften på en bradepande kanelkage. En kanelkage opskrift, som er tilpasset til bradepanden i en standardovn. Vi har fået så mange spørgsmål på hvad man skal gange vores originale kanelkage opskrift med for, at den passer til en standard bradepande. Så den får I altså nu og med lidt små justeringer, så den bliver bedst i en stor bradepande. Sådan en stor bradepande-kanelkage er genial, hvis man skal bage kage til mange. Til fødselsdage, arrangementer på arbejdet eller i skolen eller hvis du bare vil bage en stor portion og så fryse den ned i stykker. Uanset hvad, så er det bare nemt at bage en stor kanelkage i bradepande. Kanelkagen er én af vores yndlingskager, da den uden problemer kan bages dagen før. Den bliver faktisk næsten kun bedre af det. Samtidig er det også en nem kage at bage og så er den også forholdsvis billig at lave ift. så mange andre kager. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på bradepandekager her Kanelkage stor bradepande En kanelkage i en stor bradepande er nok én af de kager, som vi har bagt flest gange, når vi har haft kage med til store arrangementer. Den er blevet bagt et utal af gange til håndboldstævner, fodboldstævner, til børnefødselsdag og meget mere. Det er også sådan en kage, som alle kan lide. En rigtig crowd-pleaser af en kage. For hvem elsker ikke en svampet kage med kanel og den lækreste kaffeglasur? Den går man altså aldrig galt i byen med. Og som sagt, så bliver den kun bedre af at blive bagt dagen før. Så hvis du vil slippe for at skulle op tidligt for at bage en god kage, så slipper du altså for det med den her opskrift. Bradepandekage med kanel Det her er vores bedste opskrift på bradepandekage med kanel. Det er en kanelkage uden æg. Sådan som vi altid selv har bagt og fået den. Den er lavet med kærnemælk og det kan altså ikke udelades, hvis du skal have det bedste resultat. Hvis du er træt af at stå med en rest kærnemælk, så kan vi anbefale at bruge resten til de her svampede kærnemælksboller. Så slår man to fluer med et smæk og du slipper for at smide mad ud. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Hvis man gerne vil fryse kagen ned hvornår skal man så gøre det? Mens den stadig er lun? efter et par timer? Næste dag? Eller noget andet? Svar
Hvor lang tid skal kagen tage op af fryseren før den er klar til servering? Og fryses den ned uden glasur? Svar
Hej, Jeg kan ikke lige umiddelbart se målene på bradepanden. Vil lige være sikker på dem, inden jeg går i gang? Svar