Brændende kærlighed med kyllingemedister Brændende kærlighed med kyllingemedister Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på en omgang brændende kærlighed med kyllingemedister, rødbeder og løg. En lækker hverdagsret med medister, som er hurtig at lave. Ingrediensliste Rodfrugtsmos 350 g. rodfrugtsblanding 400 g. kartoffel 1 dl. mælk 20 g. smør salt Topping 400 g. kyllingemedister (fra De Danske Familiegårde) 2 stk. løg 50 g. syltede rødbeder 20 g. syltede rødløg 0,25 bundt frisk persille Fremgangsmåde Skræl kartofler og rodbrugter og skær dem i mindre stykker. Bring dem i kog i en gryde med vand. Skær løg i tynde halve skiver. Smelt smør på en pande. Steg kyllingemedisteren i cirka 5 minutter på hver side. Når kartoflerne og rodfrugterne er kogt, drænes de og hældes over i en skål. Her tilsættes salt, mælk og smør. Pisk med en elpisker til at mosen bliver cremet. Fjern medisteren fra panden og steg løg indtil de er bløde. Skær rødbeder i tern. Server nu retten med rodfrugtsmos i bunden, derefter bløde løg, skiver af medister, rødbeder, syltede rødløg og top med frisk persille. Bedøm denne ret Lås skærm Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde Opskrift på brændende kærlighed med kyllingemedister En nem, sund og mættende hverdagsret er præcis hvad du får i den her opskrift på brændende kærlighed med kyllingemedister. I samarbejde med De Danske Familiegårde har vi nemlig smagt deres helt nye produkt, som er kyllingemedister, og udviklet denne ret. Kyllingemedisteren er lavet af saftigt og smagfuldt, dansk lårkød fra kylling. Den har et fedtindhold på kun 5% og et kødindhold på hele 84%, hvilket i den grad kan smages! Det smager som traditionel medister, men skal vi være helt ærlige, så synes vi faktisk, at den her er bedre. Kyllingemedisteren kan købes i Meny, Bilka og Føtex. Medister er ofte noget, som mange forbinder med juletiden, men den kan altså meget mere end at være på julebordet. Som her, hvor vi har brugt den som tilbehør til en omgang brændende kærlighed lavet på rodfrugtsmos. En virkelig nem og lækker hverdagsret, som vores små drenge på 1 og 2 år guffede i sig. LÆS OGSÅ: Græsk kyllingebowl med kyllingekødboller fra De Danske Familiegårde Aftensmad med kyllingemedister Udover den her omgang aftensmad med kyllingemedister, så kan den jo tilberedes på mange forskellige måder. Man kan bruge den som almindelig medister på julebordet eller grille den nu hvor det lune vejr er lidt over os endnu. Vi har også spist den med en let spidskålssalat til, hvor den krydrede smag virkelig kommer til sin ret. Hvis du normalvis ikke er til medister, så synes vi også, at du skal prøve at give den her et skud. Måske den her kyllingemedister kan få dig til at ændre mening! Og så er det jo også et sundere og mere klimavenligt valg at vælge kyllingemedister fremfor traditionel medister. Sund hverdagsret med kylling Vi elsker sunde hverdagsretter og ofte er det bare nemt at bruge kylling i de retter. Men hvis du har en tendens til at bruge den samme udskæring af kylling gang efter gang, så kan vi kun anbefale dig at prøve kyllingemedisteren af. Den er virkelig god og kan i mange retter nemt erstatte et almindeligt stykke kyllingebryst. Som sagt, så har vi også spist den med spidskålssalat til, men den smager også godt til et stykke rugbrød. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.