Brombærmuffins Brombærmuffins Opskrift til 6121824 stk. Opskrift til 6 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på hjemmelavde, saftige brombærmuffins. En simpel vaniljemuffin fyldt med letsyrlige brombær. De bedste muffins med brombær. Ingrediensliste 100 g. smør 100 g. sukker 2 tsk. vaniljesukker 3 stk. æg 2 spsk. citronsaft 60 g. brombær 1 tsk. bagepulver 80 g. hvedemel Fremgangsmåde Sukker, blødt smør og vaniljesukker piskes sammen med en elpisker. Tilsæt æg et ad gangen og pisk godt. Vend forsigtigt hvedemel, bagepulver og citronsaft i dejen. Fordel dejen i 6 muffinsforme og fordel brombær deri. Pres nogle af dem ned i dejen. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 10-13 minutter. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på brombærmuffins En super nem og lækker opskrift på saftige, hjemmelavede brombærmuffins med de lækreste brombær fra haven. Vi er så heldige, at nu er der endelig sæson for brombær. Måske du selv er heldig at have en brombærbusk i haven eller kender et område, hvor man kan plukke de fine mørke bær. Du kan næsten altid være heldig i nærheden af skovområder og naturområder. De her muffins er super svampede og har den perfekte sødme i forhold til de lidt mere syrlige brombær. Det er faktisk blot en simpel vaniljemuffin med bær i. Du kan selvfølgelig også erstatte brombær med andre slags bær. Eksempelvis hindbær, blåbær eller solbær. LÆS OGSÅ: Chokolademuffins Hjemmelavede brombærmuffins Hjemmelavede muffins er super nemme at lave. Det er faktisk én af de nemmeste kager, da bagetiden også er kort i forhold til bradepandekager osv. Vi har bagt de her brombærmuffins i en silikoneform. Vi elsker silikoneforme, da du får så fine muffins. Vi bruger også silikoneform til vores æggemuffins blandt andet. Muffins med brombær og andre bær Hvis du er så heldig at have brombær i haven eller blot har lyst til muffins med brombær, så kan vi varmt anbefale disse. Det er en simpel og nem opskrift, som giver lækre og saftige muffins, som på ingen måde er tørre. Du kan selvfølgelig også udskifte brombær med andre slags bær. Her kan vi anbefale hindbær, blåbær eller solbær. Muffins med bær i smager så skønt, da det ofte bidrager med lidt syrlighed i forhold til den søde muffin. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hvordan kan det være dejen bliver ved med at skille? Har prøvet opskriften to gange og begge gange skoler dejen når man kommer de sidste æg i Svar