Brombærsauce

Brombærsauce
Opskrift til glas Opskrift til 1 glas

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Lav en smagfuld og nem brombærsauce, som du kan bruge som tilbehør til dessert eller som topping på morgenmad, blandt andet skyr og yoghurt.

Ingrediensliste

  • 500 g. brombær
  • 200 g. sukker
  • 0,5 dl. vand

Fremgangsmåde

  1. Kom sukker, vand og brombær i en lille gryde.
  2. Kog langsomt op ved middel varme.
  3. Lad det simre 2 minutter og tag så gryden af varmen.
  4. Du kan enten lade den være som den er eller blende den med en stavblender, så den bliver helt ensartet.
  5. Server den lun eller kold alt efter hvad du skal bruge den til.
Bedøm denne ret

Opskrift på brombærsauce

Lav en lækker brombærsauce ud af efterårets store og lækre brombær. Du kan bruge saucen som topping på desserter, til pandekager, vafler eller ovenpå din skyr eller yoghurt. Det smager også lækkert ovenpå en vanilje panna cotta eller risalamanden. Mulighederne er uendelige med sådan en smagfuld og frisk brombærsauce!

Samtidig er den super nem at lave, da den blot består af 3 ingredienser, nemlig brombær, sukker og lidt vand. Det hele koges op og så kan man vælge at lade den være, som den er eller blende det til en cremet sauce. Saucen kan du opbevare på køl og så kan den holde sig 1-2 uger.

LÆS OGSÅ: Bagt æble med marcipan

Brombærsauce

Sauce af brombær

Sådan en brombærsauce eller en brombærcoulis er virkelig smagen af efterår. Du kan også lave en sauce, hvor du kombinerer både brombær og hindbær. Det er nemlig så god en kombination.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar