Brownie cookies Brownie cookies Opskrift til 6121824303642485460 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nemme og lækre brownie cookies med smag af brownie. De er sprøde udenpå og chewy indvendigt, hvilket gør dem så lækre! Ingrediensliste 125 g. smør 200 g. mørk chokolade 100 g. sukker 100 g. brun farin 1 tsk. vaniljesukker 2 æg 150 g. hvedemel 3 spsk. bagekakao 1 tsk. bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn. Hak chokolade groft. Kom det op i en gryde sammen med smør. Lad det smelte sammen ved lav varme. Kom æg, sukker, brun farin og vaniljesukker op i en skål. Pisk det sammen med en elpisker til det er lyst og luftigt. Vej hvedemel, bagekakao og bagepulver af i en skål. Når chokolade og smør er smeltet sammen, så hældes det sammen med æggeblandingen imens der fortsat piskes. Til sidst piskes den tørre blanding i. Gør to bageplader klar med bagepapir. Placer klatter af dejen på bagepapiret. Vi havde 6 på hver plade. Bag én plade af gangen i ca. 8-12 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Tag bagepladen ud af ovnen og lad dine cookies køle helt af inden de flyttes. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på brownie cookies De bedste brownie cookies er præcis hvad du får opskriften på her! For hvorfor ikke kombinere noget af det bedste i verden, nemlig brownie og cookie. De smager så lækre og er samtidig så nemme at lave. Et perfekt lille projekt, hvis du gerne vil bage noget sødt til kaffen. Du får nogle lækre browniecookies, som altså smager som brownies. De bliver sprøde udvendigt og sådan lidt chewy indvendigt, hvilket vi synes er så lækkert! Spis dem som de er eller anret dem evt. som dessert sammen med en god vaniljeis og friske bær. Det er en anderledes, men virkelig lækkert dessert! LÆS OGSÅ: Flødebollekage Cookies med chokolade Det er altså nogle af de bedste cookies med chokoladesmag, som man kan lave. Så hvis du, ligesom os, elsker brownies, så er der ingen tvivl om, at de her småkager vil være noget for dig! Du kan selvfølgelig også sagtens bruge lys chokolade eller hvid chokolade, hvis du vil prøve dig med sådan en variant. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Mine cookies blev helt flad da de var kølet af. Hvad har jeg gjordt forkert? De smager mega godt, men er pænt flade Svar
Hej Mia, Vi har faktisk ikke forsøgt os med disse. Vi ved, at man kan gøre det med almindelig cookiedej, så umiddelbart burde man også kunne med disse. Vi vil dog anbefale at de får lov til at tø op inden de bages, så de stadig flyder ud 🙂 Kh Svar
Har i prøvet med hvid chokolade? Jeg tænkte her mest på udseendet, da der jo også er brun farin og kakao i… 🙂 Svar
Hej Mummum, Sikke en dejlig opskrift. Mine blev dog ret flade, og jeg har brugt rigtig smør og ikke smørbart. Når jeg bager alm. cookies er dejen også mere fast og kan trilles til runde cookies. Det er min dej ikke her. Måske jeg skal tilføje mere mel, så dejen bliver fastere? Mvh. Sanne Svar
Det er jeg ikke helt sikker på, men det er der en stor mulighed for. Skal man ikke bruge økologisk hvedemel? Mvh. Sanne Svar
Hej igen, Jo det kan du sagtens. Men vi har desværre oplevet rigtig mange gange, at folk har skrevet om, at de har været nødt til at tilsætte ekstra mel til en opskrift. Fællesnævneren for det har altid været, at de har brugt økologisk mel. Så der er måske et eller andet med økologisk mel ift. mængde :/ Kh Svar
Hvordan får jeg dem til at stoppe med at blive helt flade, når de er kølet af? 😅 Jeg bruger hverken økologisk mel eller smørbart smør. De vokser så fint inde i ovnen, men flader ud med det samme, de kommer ud. Kan det have noget med konsistensen på dejen at gøre? I så fald hvilken konsistens skal dejen have? Uanset hvad smager de lækkert 😄 Svar
Hej Malene, Kan du evt. sende os et billede af hvordan de ser ud efter de er bagt? Har du sat ovnen på rette temperatur? Og hvilken slags chokolade bruger du? 🙂 Kh Svar
Hej Mummum Super lækre Brownie cookies. Hvis man skal bruge økologisk hvedemel, hvor meget skal man så bruge af det? Jeg har læst mig frem her på kommentarerne at man skal bruge mere af det. MVH Emilie Svar
Hejsa Jeg skiftede den mørke chokolade ud med 185 gr marabou fudge & havsalt og 15 gr nougat og gav dem 10 min . De blev en smule flade , men smagte fantastisk.. mvh katja Svar
Hej. Mega gode cookies. Jeg tilføjede en knivspids salt, da det fremhæver smagen, og det var virkelig lækkert. Jeg ser mange skrive, at deres cookies bliver flade. Det gjorde mine også, men det ser jeg ikke som et problem. Jeg tænker det skyldes, at jeg jo ikke har rørt dejen så længe at glutentrukturen kunne holde dem sammen. Det kan også være fordi jeg skulle have bagt dem ved højere temperatur, for at de hurtigere dannede skorpe, og dermed kunne holde på den blødere midte. Min dej var også blød, så jeg sprøjtede den bare ud med en sprøjtepose 🙂 Svar