Browniemuffins

Opskrift til stk. Opskrift til 12 stk.

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

40 minutter

Samlet tid

1 time

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på de bedste browniemuffins. Chokolademuffins, som er saftige indvendigt og med en god smag af chokolade.

Ingrediensliste

 • 200 g. mørk chokolade
 • 200 g. smør
 • 250 g. sukker
 • 3 tsk. vaniljesukker
 • 0,5 knivspids salt
 • 125 g. hvedemel
 • 3 stk. æg

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
 2. Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Hak chokolade groft. Tag gryden af varmen, når smørret er smeltet og tilsæt chokoladen. Rør rundt, indtil det hele er en ensartet masse. Lad det køle af.
 3. Pisk æg, sukker, hvedemel, vaniljesukker og salt sammen til en luftig masse med en elpisker eller i en røremaskine.
 4. Tilsæt den afkølede blanding af smør og chokolade, imens der piskes.
 5. Fordel dejen i muffinsforme.
 6. Bag dine muffins i midten af ovnen i ca. 15-25 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Begynd at holde øje med dem efter 10 minutter. De skal gerne virke bløde, når du trykker på den, men den må ikke virke helt flydende. Du kan også tjekke dem med en tandstik. Stik den i kagerne. Hvis den kommer op uden bagt dej, så er kagen klar.
 7. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.
 8. Kagerne er bedst, hvis de laves dagen før og sættes på køl natten over.
 9. De kan også sagtens fryses og tages op 6 timer inden de skal bruges.
Bedøm denne ret

Opskrift på browniemuffins

Brownie er lækkert og muffins smager altid godt, så hvorfor ikke kombinere disse to og lave de skønneste browniemuffins. Vores browniemuffins smager skønt, som de er. Skal du bruge dem til fest eller bare gerne vil lidt mere, så kan de også nemt pyntes med bærskum og blive den lækreste dessert. Du kan med fordel lave disse browniemuffins dagen før de skal bruges. De sætter sig kun mere af det, og bliver mere som den klassiske brownie. Vores nåede dog knap nok at stå til næste dag, for de smager fantastisk.

Du kan som sagt pynte dem med bærskum, men ellers smager de altså også godt med en kugle vaniljeis og friske bær til. Måske du du har prøvet vores opskrift på en klassisk brownie. Det mener vi jo selv er den absolut bedste opskrift! Hvis du er enig i det, så er vi sikre på, at du synes, at de smager lige så godt i muffinsforme i stedet. Det smarte ved at lave dem til muffins er, at så er de portionsanrettet. Du kan nemt pakke dem ud af formen og så anrette på en tallerken.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på muffins

browniemuffins

Muffins af brownie

Derfor er det altså, som sagt, genialt at lave brownies som muffins. Især hvis du skal have dem med på farten. Så slipper du nemlig for at skulle have en kniv med for at skære en almindelig brownie ud. Vi synes helt sikkert, at du skal prøve disse brownie muffins. Sørg for, at de kun lige netop sætter sig på toppen. De må nemlig gerne være lidt ubagte i midten, så er de altså helt suveræne.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar