Butterdej med oksekød og texmex

Butterdej med oksekød og texmex
Opskrift til personer Opskrift til 6 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Opskrift på butterdej med oksekød, texmex og majs. De lækreste butterdejspakker med hakket oksekød og krydderier.

Ingrediensliste

 • 400 g. hakket oksekød
 • 1 brev tacokrydderi
 • 150 g. revet cheddar
 • 3 spsk. salsa
 • 4 spsk. creme fraiche
 • 140 g. majs på dåse
 • 2 ruller butterdej
 • 1 stk. æg
 • 1 spsk. sesamfrø
 • 1 tsk. tørret oregano
 • Køb alle ingredienser på Nemlig

Fremgangsmåde

 1. Varm en gryde op med smør eller olie.
 2. Tilsæt hakket oksekød til gryden og rør godt rundt. Lad kødet få farve over det hele. Tilsæt tacokrydderi og rør godt rundt. Kom herefter kødet over i en skål (dræn evt. fedt fra). Lad det køle en smule af.
 3. Bland hakket oksekød i en skål med revet cheddar, creme fraiche, salsa og drænede majs fra dåse. Rør det godt sammen.
 4. Rul butterdej ud. Del hver rulle butterdej i 4 og del herefter de 4 stykker i 2. Fordel fyldet på halvdelen af stykkerne. Kom så de andre stykker ovenpå og tryk dem sammen i siderne med en gaffel.
 5. Fordel på et stykke bagepapir.
 6. Varm ovnen op til 190 grader varmluft. Lad gerne en bageplade varme op i ovnen samtidig.
 7. Pensl dine butterdejspakker med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø og tørret oregano.
 8. Når ovnen er varm, så tages bagepladen ud og bagepapiret med butterdejspakkerne trækkes over på bagepladen (varmen fra bagepladen hjælper butterdejen med ikke at blive blød i bunden).
 9. Bag dine butterdejspakker i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde.
 10. Tag dem herefter ud af ovnen. Lad dem køle lidt af inden servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på butterdej med oksekød og texmex

Du er nødt til at prøve sådan en omgang butterdej med oksekød, texmex og majs. Vi er vilde med butterdejspakker og de her butterdejspakker med oksekød er hurtigt blevet en ny favorit. Det er nem aftensmad med hakket oksekød, som er hurtigt at bikse sammen. Server dem evt. med en nem pastasalat til, så har du altså en virkelig god aftensmadsmenu, som også er børnevenlig.

Butterdejspakkerne er med hakket oksekød, som er blandet med revet cheddar, tacokrydderi, majs, creme fraiche og salsa. Det lyder måske som en mærkelig kombination, men det smager altså hammergodt. Samtidig får du også noget oksekødsfyld, som ikke er tørt. Og det er altså ret vigtigt, når man laver sådan nogle butterdejspakker.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på hurtig aftensmad her

Butterdej med oksekød og texmex

Butterdej med oksekød og texmex

Butterdejspakker med oksekød

De her butterdejspakker med oksekød er hurtigt blevet en ny favorit. Min dreng på 2 år elsker dem og kan nemt spise ligeså meget som os voksne. De er derfor super børnevenlige og samtidig nemme at lave. Vi har kommet majs i, men du kan jo komme alverdens grønt i. Prøv også med revet gulerod eller squash, peberfrugt i små tern eller en omgang spinat, som er rørt i kødfyldet. Mulighederne er mange! Og vi har længe gerne ville udvikle en opskrift på butterdej med oksekød, da vi elsker butterdejspakker. Er du også vild med butterdej, så kan du finde alle vores opskrifter med butterdej her.

Butterdej med oksekød og texmex

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Kommentarer

  1. Hej,

   Ja inden de bages. Hvis de fryses efter, så mister de noget sprødhed. Så vil vi anbefale at varme dem op i en airfryer eller lignende, hvis du vil have dem sprøde igen 🙂

   Kh

Skriv en kommentar